Asigurări pentru avocaţi, Barouri, Citate juridice, Grile juridice, INTERPROFESIONAL, Jurisprudenţă inedită CITR, Legal Days, Legal FUN, Legal Style, NOTARIAT, Revista revistelor juridice, Sistemul judiciar, Studenţi la drept, TOP LEGAL
 
Sistemul judiciar [MJ, CSM, INM, SNG, PÎCCJ, DNA, parchete]
Secţiune dezvoltată în parteneriat cu CSM, Ministerul Public şi DNA
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

Concursul pentru numirea în funcții de conducere a judecătorilor și procurorilor / 12 septembrie – 4 decembrie 2014. UPDATE: Modificarea tematicii și bibliografiei
26.09.2014 | JURIDICE.ro


26 septembrie 2014: Institutul Național al Magistraturii a dat publicității joi, 25 septembrie 2014, un anunț cu privire la modificarea tematicii și bibliografiei concursului sau examenului pentru numirea în funcţii de conducere a judecătorilor şi procurorilor la curţile de apel, tribunale, judecătorii, precum şi la parchetele de pe lângă acestea.

Plenul CSM a dispus introducerea în tematică și bibliografie a Ordinului Procurorului General nr. 213 din 15 iulie 2014 privind organizarea și funcționarea sistemului informațional al Ministerului Public și eliminarea din tematică a Ordinului Procurorului General nr. 229 din 25 septembrie 2007 privind sistemul informațional din Ministerul Public.

***

15 septembrie 2014: Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicității vineri, 12 septembrie 2014, un anunț cu privire la organizarea concursului sau examenului pentru numirea în funcţii de conducere a judecătorilor şi procurorilor la curţile de apel, tribunale, judecătorii, precum şi la parchetele de pe lângă acestea.

Concursul se organizează prin intermediul INM, în perioada 12 septembrie – 4 decembrie 2014, pentru ocuparea unui număr de 106 de funcții vacante de președinte și vicepreședinte de la curțile de apel, tribunale, tribunale specializate și judecătorii, precum și a unui număr de 140 de funcții vacante de procuror general, procuror general adjunct, prim procuror și prim procuror adjunct de la parchetele de pe lângă curțile de apel, tribunale și judecătorii.

Magistrații pot depune cererile de înscriere la concurs, la sediul INM, până pe 3 octombrie 2014, iar proiectele privind exercitarea atribuțiilor specifice funcțiilor de conducere se depun, pe suport de hârtie și CD, la CSM, până pe 17 octombrie 2014.

:: funcții de conducere vacante judecători
:: funcții de conducere vacante procurori
:: cerere de înscriere judecători
:: cerere de înscriere procurori
:: tematica și bibliografia
:: calendarul concursului

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate