Secţiuni » Sistemul judiciar
Sistemul judiciar
Alegeri CSMActivitate parchete

Concursul pentru numirea în funcții de conducere a judecătorilor și procurorilor / 12 septembrie – 4 decembrie 2014. UPDATE: Modificarea tematicii și bibliografiei
26.09.2014 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Sistemul judiciar
JURIDICE - In Law We Trust

26 septembrie 2014: Institutul Național al Magistraturii a dat publicității joi, 25 septembrie 2014, un anunț cu privire la modificarea tematicii și bibliografiei concursului sau examenului pentru numirea în funcţii de conducere a judecătorilor şi procurorilor la curţile de apel, tribunale, judecătorii, precum şi la parchetele de pe lângă acestea.

Plenul CSM a dispus introducerea în tematică și bibliografie a Ordinului Procurorului General nr. 213 din 15 iulie 2014 privind organizarea și funcționarea sistemului informațional al Ministerului Public și eliminarea din tematică a Ordinului Procurorului General nr. 229 din 25 septembrie 2007 privind sistemul informațional din Ministerul Public.

***

15 septembrie 2014: Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicității vineri, 12 septembrie 2014, un anunț cu privire la organizarea concursului sau examenului pentru numirea în funcţii de conducere a judecătorilor şi procurorilor la curţile de apel, tribunale, judecătorii, precum şi la parchetele de pe lângă acestea.

Concursul se organizează prin intermediul INM, în perioada 12 septembrie – 4 decembrie 2014, pentru ocuparea unui număr de 106 de funcții vacante de președinte și vicepreședinte de la curțile de apel, tribunale, tribunale specializate și judecătorii, precum și a unui număr de 140 de funcții vacante de procuror general, procuror general adjunct, prim procuror și prim procuror adjunct de la parchetele de pe lângă curțile de apel, tribunale și judecătorii.

Magistrații pot depune cererile de înscriere la concurs, la sediul INM, până pe 3 octombrie 2014, iar proiectele privind exercitarea atribuțiilor specifice funcțiilor de conducere se depun, pe suport de hârtie și CD, la CSM, până pe 17 octombrie 2014.

:: funcții de conducere vacante judecători
:: funcții de conducere vacante procurori
:: cerere de înscriere judecători
:: cerere de înscriere procurori
:: tematica și bibliografia
:: calendarul concursului

Cuvinte cheie: , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti