Secţiuni » Sistemul judiciar
Sistemul judiciar

Concursul pentru numirea în funcții de conducere a judecătorilor și procurorilor / 12 septembrie – 4 decembrie 2014. UPDATE: Modificarea tematicii și bibliografiei


26 septembrie 2014 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE by Night

26 septembrie 2014: Institutul Național al Magistraturii a dat publicității joi, 25 septembrie 2014, un anunț cu privire la modificarea tematicii și bibliografiei concursului sau examenului pentru numirea în funcţii de conducere a judecătorilor şi procurorilor la curţile de apel, tribunale, judecătorii, precum şi la parchetele de pe lângă acestea.

Plenul CSM a dispus introducerea în tematică și bibliografie a Ordinului Procurorului General nr. 213 din 15 iulie 2014 privind organizarea și funcționarea sistemului informațional al Ministerului Public și eliminarea din tematică a Ordinului Procurorului General nr. 229 din 25 septembrie 2007 privind sistemul informațional din Ministerul Public.

***

15 septembrie 2014: Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicității vineri, 12 septembrie 2014, un anunț cu privire la organizarea concursului sau examenului pentru numirea în funcţii de conducere a judecătorilor şi procurorilor la curţile de apel, tribunale, judecătorii, precum şi la parchetele de pe lângă acestea.

Concursul se organizează prin intermediul INM, în perioada 12 septembrie – 4 decembrie 2014, pentru ocuparea unui număr de 106 de funcții vacante de președinte și vicepreședinte de la curțile de apel, tribunale, tribunale specializate și judecătorii, precum și a unui număr de 140 de funcții vacante de procuror general, procuror general adjunct, prim procuror și prim procuror adjunct de la parchetele de pe lângă curțile de apel, tribunale și judecătorii.

Magistrații pot depune cererile de înscriere la concurs, la sediul INM, până pe 3 octombrie 2014, iar proiectele privind exercitarea atribuțiilor specifice funcțiilor de conducere se depun, pe suport de hârtie și CD, la CSM, până pe 17 octombrie 2014.

:: funcții de conducere vacante judecători
:: funcții de conducere vacante procurori
:: cerere de înscriere judecători
:: cerere de înscriere procurori
:: tematica și bibliografia
:: calendarul concursului

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică