Asigurări pentru avocaţi, Barouri, Citate juridice, Grile juridice, INTERPROFESIONAL, Jurisprudenţă inedită CITR, Legal Days, Legal FUN, Legal Style, NOTARIAT, Revista revistelor juridice, Sistemul judiciar, Studenţi la drept, TOP LEGAL
 
Sistemul judiciar [MJ, CSM, INM, SNG, PÎCCJ, DNA, parchete]
Secţiune dezvoltată în parteneriat cu CSM, Ministerul Public şi DNA
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

CSM. Procurorul poate activa pe un alt loc de execuție dacă solicită acest lucru la încetarea mandatului de conducere
17.09.2014 | JURIDICE.ro


Cyberlaw - Valoarea legala a documentelor electronice

Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât în ședința de marți, 16 septembrie 2014, emiterea unei hotărâri de principiu conform căreia, în perioada mandatului de conducere procurorul poate solicita ca la încetarea activităţii în funcţia de conducere, conform art. 51 din Legea nr. 303/2004 şi a art. 4 alin. 10 din ROI al parchetelor, să funcţioneze pe un loc de execuţie la o altă unitate de parchet, alta decât cea de la care provine, dacă la acea unitate de parchet există post vacant şi are dreptul să funcţioneze potrivit gradului profesional, post ce va fi rezervat fără a fi blocată această funcţie de la modalităţile de ocupare prevăzute de lege (promovare, transfer, încetarea activităţii la structurile specializate), în cauză fiind incidente prevederile art. 134 ind. 1 din Legea nr. 304/2004.

Astfel, Secție pentru procurori a hotărât continuarea activităţii lui Codruț OLARU, procuror cu grad profesional corespunzător PICCJ, la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, la încetarea mandatului funcţiei de conducere.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate