« Flux noutăţi
Proiecte speciale: Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesioniştiBarouriCovid-19 Legal ReactInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatExecutoriReviste juridiceSistemul judiciarUniversitariaCitate juridiceJURIDICE MOLDOVALaw Flaws ProjectLegal Soft SkillsNoul Cod comercial român
Studenţi la drept. Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi
 

Facultatea de Drept a Universităţii de Vest din Timişoara. Admitere Master 2014
18.09.2014 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust Video juridice

Facultatea de Drept din cadrul Universităţii de Vest din Timişoara organizează admitere la următoarele cinci programe de studii universitare de masterat: Dreptul afacerilor (un an), Știinţe penale (un an), Carieră judiciară (un an), Dreptul Uniunii Europene (un an), Drept administrativ (doi ani).

Înscrierea la studiile universitare de masterat se face până vineri, 19 septembrie 2014, iar concursul pentru ocuparea locurilor finanţate de la bugetul de stat se desfășoară luni, 22 septembrie 2014, ora 14:00, pe baza unui examen tip grilă, conform tematicii şi bibliografiei precizată în Metodologia de admitere 2014.

Pentru anul universitar 2014-2015, sunt scoase la concurs un număr de 63 locuri finanțate de la bugetul de stat şi 187 locuri cu taxă de şcolarizare.

Rezultatele finale la concursul de admitere pe locurile finanţate de la bugetul de stat se vor afişa în data de 25 septembrie 2014.

Mai multe detalii se găsesc pe site-ul Facultății de Drept.

Cuvinte cheie: , , , , ,
Secţiuni: ANUNTURI, UNIVERSITARIA | Toate secţiunile
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD