Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Studenţi la drept. Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi
 

Facultatea de Drept a Universităţii de Vest din Timişoara. Admitere Master 2014
18.09.2014 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Facultatea de Drept din cadrul Universităţii de Vest din Timişoara organizează admitere la următoarele cinci programe de studii universitare de masterat: Dreptul afacerilor (un an), Știinţe penale (un an), Carieră judiciară (un an), Dreptul Uniunii Europene (un an), Drept administrativ (doi ani).

Înscrierea la studiile universitare de masterat se face până vineri, 19 septembrie 2014, iar concursul pentru ocuparea locurilor finanţate de la bugetul de stat se desfășoară luni, 22 septembrie 2014, ora 14:00, pe baza unui examen tip grilă, conform tematicii şi bibliografiei precizată în Metodologia de admitere 2014.

Pentru anul universitar 2014-2015, sunt scoase la concurs un număr de 63 locuri finanțate de la bugetul de stat şi 187 locuri cu taxă de şcolarizare.

Rezultatele finale la concursul de admitere pe locurile finanţate de la bugetul de stat se vor afişa în data de 25 septembrie 2014.

Mai multe detalii se găsesc pe site-ul Facultății de Drept.

PLATINUM+
PLATINUM Signature       

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                                

VIDEO STANDARD
Aflaţi mai mult despre , , , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!
Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
 Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

Lex Discipulo Laus

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.