Secţiuni » Arii de practică » Business » Health & Pharma
Health & Pharma
CărţiProfesionişti
 

ROF al Colegiului Medicilor Veterinari
18.09.2014 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Dreptul sanatatii, Lege 9
JURIDICE - In Law We Trust

În Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 676 din data de 16 septembrie 2014 a fost publicată Hotărârea Congresului Naţional al Medicilor Veterinari nr. 3/2014 pentru adoptarea Regulamentului de organizare şi funcţionare al Colegiului Medicilor Veterinari, a Statutului medicului veterinar şi a Codului de deontologie medicală veterinară.

Hotărârea Congresului Naţional al Medicilor Veterinari aprobă:
– Regulamentul de organizare şi funcţionare al Colegiului Medicilor Veterinari;
– Statutul medicului veterinar;
– Codul de deontologie medicală veterinară.

Organizarea şi funcţionarea Colegiului Medicilor Veterinari se fac în temeiul Legii nr. 160/1998 pentru organizarea şi exercitarea profesiunii de medic veterinar.

Colegiul Medicilor Veterinari este un organism autonom, neguvernamental, apolitic, nonprofit, cu patrimoniu propriu şi personalitate juridică, ce reprezintă interesele şi apără drepturile profesionale ale medicilor veterinari din România. Toţi medicii veterinari care exercită profesia de medic veterinar pe teritoriul României trebuie să fie înscrişi în Colegiul Medicilor Veterinari, calitatea de membru fiind atestată prin cartea/cardul de identitate a medicului veterinar.

Colegiul Medicilor Veterinari organizează cursuri de calificare, recalificare, iniţiere, perfecţionare, specializare în domeniul medicinii veterinare, precum şi în domeniile de interferenţă.

Organele de conducere ale Colegiului Medicilor Veterinari sunt:
– Congresul Naţional al Medicilor Veterinari,
– Consiliul Național al Colegiului Medicilor Veterinari,
– Consiliile judeţene şi al municipiului Bucureşti.

Cuvinte cheie: , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti