Secţiuni » Barouri
UNBR. INPPA. Barouri
Official partner: Uniunea Naţională a Barourilor din România
 1 comentariu

Baroul Cluj. Proiect de comunicare interprofesională între judecători și avocați


22 septembrie 2014 | JURIDICE.ro
Secţiuni: UNBR+INPPA+Barouri
JURIDICE - In Law We Trust
UNBR Caut avocat
Evenimente juridice

Av. Mircea Pop, Decanul Baroului Cluj, a dat publicitatii vineri, 19 septembrie 2014, un comunicat al Asociatiei Magistratilor din Romania, Filiala Cluj, referitor la un proiect de comunicare interprofesionala intre judecatori si avocati, constand intr-o serie de seminarii coordonate de specialisti in comunicare si etica comunicarii.

Cei interesati de acest proiect sunt rugati sa formuleze adresa scrisa in acest sens, inregistrata la secretariatul Baroului Cluj, cu indicarea adresei de e-mail la care pot primi comunicari, pana la data de 25 septembrie 2014.

Comunicatul integral:

„Stimate domnule decan,

Asociatia Magistratilor din Romania, Filiala Cluj, in colaborare cu Uniunea Judecatorilor din Romania si Curtea de Apel Cluj,

Va propune un proiect de comunicare interprofesionala intre judecatori si avocati, constand intr-o serie de seminarii coordonate de specialisti in comunicare si etica comunicarii, respectiv conf. univ. dr. Kadar Magor – Facultatea de Stiinte Politice, Administrative si ale Comunicarii din cadrul UBB Cluj si conf. univ. dr. Ion Copoeru, Facultatea de Istorie si Filosofie din cadrul UBB Cluj. Costurile acestor seminarii vor fi acoperite de cele doua asociatii profesionale ale judecatorilor.
Seminariile isi propun ca scop general identificarea problemelor de comunicare intre cele doua profesii juridice si gasirea solutiilor adecvate, iar ca scopuri specifice stabilirea unor bune practici, evaluarea finala pe baza unui chestionar, prevenirea conflictelor prin propuneri concrete in urma identificarii surselor.

Seminariile ar urma sa se desfasoare, cu ingaduinta dumneavoastra, pe o perioada de mai multe luni, lunar, la sediul Curtii de Apel Cluj (camera de consiliu, respectiv biblioteca), in zilele de miercuri, respectiv joi, de la ora 13:00, timp de doua ore. Aceasta in scopul de a facilita accesul cat mai multor colegi din cadrul ambelor profesii, care isi desfasoara o buna parte a activitatii lor in cladirea instantei.

In vederea pregatirii primului seminar, care va avea loc in prima saptamana a lunii octombrie, in masura in care sunteti de acord cu proiectul propus, va rugam sa intocmiti o lista a celor care doresc sa participe, cu indicarea adreselor de email, pentru a fi adaugati unui yahoo grup specializat, pe care vom posta intrebari adresate de specialistii nostri viitorilor participanti, pentru a fi identificate nevoile acestora raportat la tema comunicarii interprofesionale.

Raspunsurile la intrebari pot fi postate pe grup sau trimise direct specialistilor, cu asigurarea confidentialitatii participatului, in masura in care o astfel de dorinta ar fi exprimata de vreunul dintre colegi.

Ramanem deschisi la orice propunere de imbogatire a proiectului sau alte propuneri ce urmaresc realizarea aceluiasi scop.

Cu deosebita consideratie,
judecator Andrea Annamaria Chis,
vicepresedintele Filialei Cluj a Asociatiei Magistratilor din Romania”

Cuvinte cheie: , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi ciţi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice


Servicii JURIDICE.ro
Cont profesional

Subscribe
Notify of
1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii
 
© 2003-2023 J JURIDICE.ro