Asigurări pentru avocaţi, Barouri, Citate juridice, Grile juridice, INTERPROFESIONAL, Jurisprudenţă inedită CITR, Legal Days, Legal FUN, Legal Style, NOTARIAT, Revista revistelor juridice, Sistemul judiciar, Studenţi la drept, TOP LEGAL
 
Sistemul judiciar [MJ, CSM, INM, SNG, PÎCCJ, DNA, parchete]
Secţiune dezvoltată în parteneriat cu CSM, Ministerul Public şi DNA
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

Magistrați străini în vizită la ICCJ în cadrul Programului de schimb al autorităţilor judiciare
23.09.2014 | JURIDICE.ro


Jud. Cristina Tarcea și jud. Ionuț Matei, vicepreședinți ai ICCJ, au primit vineri, 19 septembrie 2014, vizita unei delegații străine formate din judecători şi procurori, organizată în cadrul Programului de schimb al autorităţilor judiciare, aflat sub coordonarea European Judicial Training Network şi a Institutului Naţional al Magistraturii, informează Înalta Curte.

Delegația străină a fost formată din Christine Kohler şi Peter Sostaric din Germania, Irene Carmen Barrena Casamayor şi Maria Jose Ceballos Reinoso din Spania şi Geremia Spiniello din Italia.

Întâlnirea a debutat cu o scurtă prezentare a instanței supreme, precum și a modului în care funcționează departamentele și secțiile instanței și a continuat prin prezentarea portalului de jurisprudenţă al UE şi a programului de jurisprudenţă francofonă al „AHJUCAF”.

Discuțiile dintre părți s-au concentrat pe impactul noilor Coduri, în materie civilă şi penală, asupra activităţii şi organizării instanţei supreme şi, de asemenea, cu privire la întregul sistem judiciar din România.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate