Secţiuni » Articole » Revista revistelor juridice
Revista revistelor juridice
JURIDICE

A apărut primul număr al Revistei Inspecției Judiciare
23.09.2014 | Tamara MANEA, Rica VASILIU CRAVELOS, Gheorghe STAN, Tamara MANEA

Secţiuni: Revista revistelor juridice, Sistemul judiciar
JURIDICE - In Law We Trust

Aceasta este mai mult decât o revistă, se doreşte să devină un forum de dezbatere a problemelor teoretice și jurisprudenţiale care țin de teme ce vizează răspunderea disciplinară a magistraților, apărarea independenței sistemului judiciar, a independenței, imparțialității și reputației profesionale a magistraților.

Din această perspectivă, lansăm o invitaţie colegială tuturor celor interesaţi să se implice activ în platforma de dezbateri conţinută în secţiunea ”Studii, discuții, note, comentarii” a revistei, asigurându-vă că întrebările şi punctele de vedere comunicate colectivului de redacţie vor fi valorificate în mod corespunzător. De asemenea, considerăm binevenite eventuale sugestii de completare sau îmbunătăţire a conţinutului revistei cu teme apreciate de magistrați ca fiind de interes din perspectivă profesională.

Așteptăm opiniile dumneavoastră pe adresa de e-mail: redactie.revista@csm1909.ro.

:: Revista Inspecţiei Judiciare nr. 1/20014

Judecător Rica VASILIU CRAVELOS – inspector şef
Procuror Gheorghe STAN – inspector şef adjunct
Procuror Tamara MANEA – inspector judiciar, coordonator al colectivului de redacţie

Cuvinte cheie: , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

Autori JURIDICE.ro
Juristi
JURIDICE pentru studenti
JURIDICE NEXT

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

↑  Înapoi în partea de sus a paginii  ↑

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti