Asigurări pentru avocaţi, Barouri, Citate juridice, Grile juridice, INTERPROFESIONAL, Jurisprudenţă inedită CITR, Legal Days, Legal FUN, Legal Style, NOTARIAT, Revista revistelor juridice, Sistemul judiciar, Studenţi la drept, TOP LEGAL
 
Sistemul judiciar [MJ, CSM, INM, SNG, PÎCCJ, DNA, parchete]
Secţiune dezvoltată în parteneriat cu CSM, Ministerul Public şi DNA
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

CSM admite cererea de apărare a reputației profesionale formulată de un procuror general adjunct
24.09.2014 | JURIDICE.ro


CONFERINTA VALERIU STOICA 2019

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a admis în ședința de marți, 23 septembrie 2014, cererea de apărare a reputaţiei profesionale formulată de către Tena Tulitu, procuror general adjunct în cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Craiova. Cererea a fost formulată în legătură cu unele afirmații vehiculate în mass-media privind probitatea profesională a magistratului în cauză.

Plenul a stabilit că reprezentanții mass-media au lansat în spațiul public afirmaţii nereale privind modul de îndeplinire a atribuţiilor de serviciu specifice calităţii de procuror, care au afectat reputaţia profesională a Tenei Tulitu, procuror general adjunct în cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Craiova. De asemenea, s-a constatat încălcarea prevederilor art. 8 paragraful 1 raportat la art. 10 paragraful 2 din Convenţia Europeană a Drepturilor Omului şi a Libertăţilor Fundamentale.

:: sursa: Consiliul Superior al Magistraturii

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate