Varia
JURIDICE

CSM admite cererea de apărare a reputației profesionale formulată de un procuror general adjunct


24 septembrie 2014 | JURIDICE.ro
Secţiuni: VARIA
JURIDICE - In Law We Trust
UNBR Caut avocat
Evenimente juridice

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a admis în ședința de marți, 23 septembrie 2014, cererea de apărare a reputaţiei profesionale formulată de către Tena Tulitu, procuror general adjunct în cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Craiova. Cererea a fost formulată în legătură cu unele afirmații vehiculate în mass-media privind probitatea profesională a magistratului în cauză.

Plenul a stabilit că reprezentanții mass-media au lansat în spațiul public afirmaţii nereale privind modul de îndeplinire a atribuţiilor de serviciu specifice calităţii de procuror, care au afectat reputaţia profesională a Tenei Tulitu, procuror general adjunct în cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Craiova. De asemenea, s-a constatat încălcarea prevederilor art. 8 paragraful 1 raportat la art. 10 paragraful 2 din Convenţia Europeană a Drepturilor Omului şi a Libertăţilor Fundamentale.

:: sursa: Consiliul Superior al Magistraturii

Cuvinte cheie: , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi ciţi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice


Servicii JURIDICE.ro
Cont profesional
JURIDICE Comunicare
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii
 
© 2003-2023 J JURIDICE.ro