Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Sistemul judiciar
Official partners: Consiliul Superior al Magistraturii, Ministerul Public şi Direcţia Naţională Anticorupţie
JURIDICE
PLATINUM+ PLATINUM Signature     

PLATINUM ACADEMIC
GOLD                       

VIDEO STANDARD
BASIC

CSM admite cererea de apărare a reputației profesionale formulată de un procuror general adjunct
24.09.2014 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a admis în ședința de marți, 23 septembrie 2014, cererea de apărare a reputaţiei profesionale formulată de către Tena Tulitu, procuror general adjunct în cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Craiova. Cererea a fost formulată în legătură cu unele afirmații vehiculate în mass-media privind probitatea profesională a magistratului în cauză.

Plenul a stabilit că reprezentanții mass-media au lansat în spațiul public afirmaţii nereale privind modul de îndeplinire a atribuţiilor de serviciu specifice calităţii de procuror, care au afectat reputaţia profesională a Tenei Tulitu, procuror general adjunct în cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Craiova. De asemenea, s-a constatat încălcarea prevederilor art. 8 paragraful 1 raportat la art. 10 paragraful 2 din Convenţia Europeană a Drepturilor Omului şi a Libertăţilor Fundamentale.

:: sursa: Consiliul Superior al Magistraturii

Aflaţi mai mult despre , , , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

JURIDICE gratuit pentru studenţi

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi [Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET]

JURIDICE recomandă e-Consultanta, consultantul tău personal în finanţare


Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.