Secţiuni » Barouri
UNBR. INPPA. Barouri
Official partner: Uniunea Naţională a Barourilor din România

Examenul de admitere în profesia de avocat 2014. Toate contestațiile la punctaj au fost respinse


24 septembrie 2014 | JURIDICE.ro
Secţiuni: Admitere în profesii juridice, UNBR+INPPA+Barouri
JURIDICE - In Law We Trust
UNBR Caut avocat
Evenimente juridice

Uniunea Națională a Barourilor din România a dat publicității marți, 23 septembrie 2014, procesul-verbal al Comisiei Naționale de Examen privind soluționarea contestațiilor la punctaj, formulate de candidații care au participat la examenul din 15 septembrie 2014.

Textul integral:

„În conformitate cu prevederile art. 24 din Regulamentul-cadru privind organizarea examenului de primire în profesia de avocat și admitere în cadrul Institutului Naţional pentru Pregătirea şi Perfecţionarea Avocaţilor – I.N.P.P.A. (în vederea dobândirii titlului profesional de avocat stagiar) şi de primire în profesia de avocat a persoanelor care au absolvit examenul de definitivat în alte profesii juridice,

Comisia naţională de examen,

Analizând contestaţiile la punctaj, precum şi procesul-verbal întocmit de membrii Comisiei de soluţionare a contestaţiilor la punctaj,

DISPUNE URMĂTOARELE:

1. În baza procesului-verbal întocmit de Comisia de soluţionare a contestaţiilor la punctaj, prin care s-a constatat, în urma reverificării tuturor lucrărilor candidaţilor care au formulat contestaţii la punctaj, că nu există diferenţe între punctajul iniţial acordat acestor lucrări şi punctajul rezultat în urma re-verificării, se resping toate contestaţiile la punctaj formulate de candidaţii care s-au prezentat la examenul din data de 15 septembrie 2014 (336 de contestaţii la punctaj formulate de candidaţii înscrişi la examenul pentru dobândirea titlului de avocat stagiar şi, respectiv, 21 de contestaţii la punctaj formulate de candidaţii înscrişi la examenul pentru dobândirea titlului de avocat definitiv).

2. În consecinţă, lista cu rezultatele obţinute de candidaţii care s-au prezentat la examenul de admitere în profesia de avocat (pentru dobândirea calităţii de avocat stagiar şi pentru dobândirea calităţii de avocat definitiv) din data de 15 septembrie 2014, publicată la data de 21 septembrie 2014 pe paginile web ale U.N.B.R. şi I.N.P.P.A. şi afişată la centrele de examen, devine lista finală a rezultatelor obţinute de candidaţii la examenul de primire în profesia de avocat, sesiunea septembrie 2014.

3. Prezentul proces-verbal se va publica pe paginile web ale U.N.B.R. şi I.N.P.P.A. – central şi se va comunica vicepreşedinţilor coordonatori ai centrelor de examen, care îl vor publica prin afişare la sediul centrelor de examen ale I.N.P.P.A. şi prin postare pe paginile web ale acestora.

Comisia naţională de examen

PREŞEDINTE,
Av. dr. Dan OANCEA”

Cuvinte cheie: , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi ciţi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice


Servicii JURIDICE.ro
Cont profesional

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii
 
© 2003-2023 J JURIDICE.ro