Secţiuni » Arii de practică » Litigation » Arbitraj
Arbitraj
ConferinţeDezbateriCărţiProfesionişti

Powered by POPOVICI NIŢU STOICA & ASOCIAŢII. Official partner: Curtea de Arbitraj de pe lângă Camera de Comerţ şi Industrie a României
 1 comentariu

In memoriam Dumitru Florescu
24.09.2014 | Viorel ROȘ, Viorel ROȘ

Secţiuni: Arbitraj, Comunicare profesională
JURIDICE - In Law We Trust

Dumitru Florescu a plecat discret dintre noi. A făcut-o așa cum îl știam cu toții și așa cum părea în toate în viață. Părea a nu atinge pe nimeni și a nu se lăsa atins de nimic din răul din jur, atât era de delicat. Omenia întruchipată și neatinsă de micimi!

Pentru cei care nu l-au întâlnit și care nu au avut norocul atingerii sale, pentru cei care nu l-au ascultat, cărora nu le-a vorbit cu vocea lui caldă și plină de miez, ar trebui să adăugăm câte ceva. Să strigăm cu nesfârșită tristețe că a încetat din viață colegul nostru atât de bun, prietenul nostru atât de drag, profesorul nostru plin de darul și harul cuvintelor rostite cu grijă, avocatul multor necăjiți (și pentru care ar merita o statuie) dar și a unor cauze importante, arbitrul nostru plin de înțelepciune, de bunătate și de înțelegere pentru oamenii și faptele ce era chemat să le dezlege, autorul neobosit al atâtor cărți așteptate cu înfrigurare. Un om care a excelat în toate!

Dumnezeu să-l odihnească și să-i dăruiască loc în rândul drepților!

Prof. univ. dr. Viorel ROȘ
Președintele Curții de Arbitraj Comercial Internațional de pe lângă Camera de Comerț și Industrie a României

Cuvinte cheie: , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti