Barouri [UNBR, INPPA, barouri]
Secţiune dezvoltată în parteneriat cu Uniunea Naţională a Barourilor din România
Print Friendly, PDF & Email

Baroul Timiș a încheiat un Protocol de colaborare cu Curtea de Apel Timișoara. UPDATE: Prelungire
24.03.2017 | JURIDICE.ro


24 martie 2017: Baroul Timiș a prelungit, prin Hotărârea nr. 5/14.03.2017, Protocolul încheiat cu Curtea de Apel Timișoara, având ca obiect finanțarea de către Baroul Timiș a activității de scanare documente dosare instanțe, până la data de 30 septembrie 2017, aceasta fiind ultima prelungire.

:: Hotărârea nr. 5/14.03.2017 (pct. 27)

***

29 septembrie 2014: Baroul Timiș a publicat vineri, 26 septembrie 2014, Hotărârea nr. 5 a Consiliului Baroului, prin care se aprobă:
– încheierea unui Protocol cu Curtea de Apel Timișoara, prin care Baroul Timiș va pune la dispoziția acestei instanțe două persoane în vederea activităților derulate de Curtea de Apel Timișoara pentru o perioadă de doi ani;
– angajarea de către Baroul Timiș a două persoane pe perioadă determinată de doi ani, cu posibilitatea de prelungire, dacă va fi cazul, ce urmează a desfășura activitățile stabilite de Curtea de Apel Timișoara în implementarea programelor informatice de scanare a documentelor depuse la registraturile instanțelor de judecată din Timișoara.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate