Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarTop LegalUniversitaria
Barouri
Official partner: Uniunea Naţională a Barourilor din România
Print Friendly, PDF & Email

Baroul Mureș. Control privind contribuțiile obligatorii ale avocaților către fondul de pensii și asigurări sociale
29.09.2014 | JURIDICE.ro

Baroul Mureș a dat publicității vineri, 26 septembrie 2014, un anunț cu privire la efectuarea controlului având drept obiectiv contribuțiile obligatorii ale avocaților către fondul de pensii și asigurări sociale pentru perioada 2010-2011.

Avocații Baroului Mureș sunt rugați să răspundă solicitării de a completa procesul-verbal de predare-primire a documentelor solicitate, respectiv de a preda Casei de Asigurări a Avocaților (Filiala Mureș) documentele aferente perioadei 2010-2011, până la 3 octombrie 2014.


Aflaţi mai mult despre , , , ,
Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.