Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Studenţi la drept. Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi
 

Întâlnirea Departamentală ELSA România 2014
30.09.2014 | Andreea Maria OROS

JURIDICE - In Law We Trust

În perioada 25-28 septembrie 2014, a avut loc Întâlnirea Departamentală ELSA România, la Hotel Rex, Sighișoara.

Aceasta a fost una dintre cele mai importante evenimente interne marca ELSA întrucât a reunit birourile de conducere din fiecare grup local al ELSA România și s-au trasat liniile generale spre care se îndreaptă asociația în cursul acestui mandat.

Cei 60 de participanți s-au întâlnit în opt ateliere de lucru, aferente fiecărui departament.

În cadrul evenimentului au avut loc două training­uri, cu temele „Organizare de evenimente” și „Scriere de proiecte”, ținute de trainerii Călina Mircea și Ghiţă Petruș, precum și de un team building coordonat de către Konstantin Yonchev.

Din programul social, amintim vizitarea orașului și a cetății Sighișoara, important centru istoric, inclus pe Lista monumentelor istorice din județul Mureș.

ELSA România a luat fiinţă în 1991, reunind aproximativ 1000 de membri din Arad, Braşov, Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa, Craiova, Galaţi, Iaşi, Oradea, Sibiu, Suceava, Târgu-Mureș şi Timişoara.
Obiectivele ELSA sunt: promovarea oportunităţilor oferite studenţilor la Drept și tinerilor juriști de a dobândi cunoștințe noi despre alte culturi și sisteme legale, în spiritul dialogului critic și al cooperării academice, contribuţia în formarea unor viitori juriști cu o deschidere intelectuală cât mai largă și cu aptitudini profesionale cât mai bine dezvoltate și încurajarea studenţilor la Drept și a tinerilor juriști să acţioneze pentru binele societăţii.

Andreea Maria OROS
Director PR ELSA România

PLATINUM+
PLATINUM Signature       

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                                

VIDEO STANDARD
Aflaţi mai mult despre , , , , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!
Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
 Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

Lex Discipulo Laus

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.