Secţiuni » JURIDICE NEXT » Universitaria
Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi

Întâlnirea Departamentală ELSA România 2014


30.09.2014 | Andreea Maria OROS
Secţiuni: UNIVERSITARIA
JURIDICE - In Law We Trust

În perioada 25-28 septembrie 2014, a avut loc Întâlnirea Departamentală ELSA România, la Hotel Rex, Sighișoara.

Aceasta a fost una dintre cele mai importante evenimente interne marca ELSA întrucât a reunit birourile de conducere din fiecare grup local al ELSA România și s-au trasat liniile generale spre care se îndreaptă asociația în cursul acestui mandat.

Cei 60 de participanți s-au întâlnit în opt ateliere de lucru, aferente fiecărui departament.

În cadrul evenimentului au avut loc două training­uri, cu temele „Organizare de evenimente” și „Scriere de proiecte”, ținute de trainerii Călina Mircea și Ghiţă Petruș, precum și de un team building coordonat de către Konstantin Yonchev.

Din programul social, amintim vizitarea orașului și a cetății Sighișoara, important centru istoric, inclus pe Lista monumentelor istorice din județul Mureș.

ELSA România a luat fiinţă în 1991, reunind aproximativ 1000 de membri din Arad, Braşov, Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa, Craiova, Galaţi, Iaşi, Oradea, Sibiu, Suceava, Târgu-Mureș şi Timişoara.
Obiectivele ELSA sunt: promovarea oportunităţilor oferite studenţilor la Drept și tinerilor juriști de a dobândi cunoștințe noi despre alte culturi și sisteme legale, în spiritul dialogului critic și al cooperării academice, contribuţia în formarea unor viitori juriști cu o deschidere intelectuală cât mai largă și cu aptitudini profesionale cât mai bine dezvoltate și încurajarea studenţilor la Drept și a tinerilor juriști să acţioneze pentru binele societăţii.

Andreea Maria OROS
Director PR ELSA România

Cuvinte cheie: , , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

Autori JURIDICE.ro
Juristi
JURIDICE pentru studenti
JURIDICE NEXT

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

↑  Înapoi în partea de sus a paginii  ↑

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti