Varia
JURIDICE

Noul purtător de cuvânt al Tribunalului Maramureș


30 septembrie 2014 | JURIDICE.ro
Secţiuni: VARIA
JURIDICE - In Law We Trust
UNBR Caut avocat
Evenimente juridice

Tribunalul Maramureș l-a desemnat vineri, 26 septembrie 2014, pe judecătorul Danci Dorin în calitate de purtător de cuvânt și de conducător al Biroului de informare și relații publice, potrivit unui comunicat semnat de jud. Cristina Laura Lihet, președintele Tribunalului Maramureș.

În situația în care noul purtător de cuvânt va lipsi din instanță, va fi înlocuit de judecător Pop Mihai Bogdan.

Date de contact:
1. jud. Danci Dorin
Secția a II-a civilă, de contencios administrativ și fiscal – Palatul Justiției
tel: 0262.218235.40, interior 158
e-mail: tribunalmm@just.ro

2. jud. Pop Mihai Bogdan
Secția I civilă – Str. Crișan nr. 3
tel: 0262.211300
e-mail: tr-maramures-civil-reg@just.ro, tribunalmm@just.ro.

Cuvinte cheie: , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi ciţi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice


Servicii JURIDICE.ro
Cont profesional
JURIDICE Comunicare
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii
 
© 2003-2023 J JURIDICE.ro