Barouri [UNBR, INPPA, barouri]
Secţiune dezvoltată în parteneriat cu Uniunea Naţională a Barourilor din România
Print Friendly, PDF & Email

Baroul Timiș se solidarizează cu protestul avocaților Baroului Satu Mare
03.10.2014 | JURIDICE.ro


Baroul Timiș a dat publicității vineri, 3 octombrie 2014, un comunicat, semnat de av. Valeriu Răuță – Decan, cu privire la protestul avocaților din Baroul Satu Mare.

Comunicatul integral:

”Consiliul Baroului Timiș este solidar cu acțiunea colegilor din Baroul Satu Mare.

Avocatura clandestină reprezintă un flagel care trebuie eradicat prin toate mijloacele legale existente.

În această perioadă mai puțin favorabilă prin care trece profesia de avocat în România, conduita magistraților, care au validat practicarea ilegală a avocaturii de către membrii unor entități din afara Uniunii Naționale a Barourilor din România, reprezintă un semnal negativ pentru viitor și un imbold pentru exercitarea fără drept a profesiei de avocat.

În măsura în care autoritățile publice competente refuză să sancționeze asemenea conduite și persoane, nu ne rămâne decât să ne apărăm singuri demnitatea, probitatea morală și, nu în ultimul rând, profesia în sine.

Apreciem astfel ca fiind justă hotărârea Adunării Generale Extraordinare a Baroului Satu Mare din data de 29 septembrie 2014, susținându-ne cu fermitate și necondiționat colegii.

CONSILIUL BAROULUI TIMIȘ,
prin Av. Valeriu RĂUȚĂ,
DECAN”

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate