Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Barouri
Official partner: Uniunea Naţională a Barourilor din România

Baroul Giurgiu se solidarizează cu protestul avocaților Baroului Satu Mare
06.10.2014 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Baroul Giurgiu a dat publicității vineri, 3 octombrie 2014, un comunicat, semnat de av. Bratu Sergiu George – Decan, cu privire la protestul avocaților Baroului Satu Mare.

Comunicatul integral:

”Consiliul Baroului Giurgiu se solidarizează cu mișcarea de protest declanșată de Adunarea Generală Extraordinară a Baroului Satu Mare, având în vedere că prin soluțiile adoptate de instanțe (de la procurori nu aveam pretenții, ei și-au dovedit pe deplin disprețul față de profesia de avocat) se transmite în rândul cetățenilor un semnal de neîncredere în funcția apărării bazate pe lege. Prin aceste soluții se realizează o complicitate morală de neacceptat între instituțiile chemate să înfăptuiască justiția ca serviciu public și impostori care induc cetățenii în eroare, situație inadmisibilă într-un stat ce se pretinde „de drept”.

Av. Bratu Sergiu George
Decan Baroul Giurgiu”

PLATINUM+
PLATINUM Signature       

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                                

VIDEO STANDARD
Aflaţi mai mult despre , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!
Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
 Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

Lex Discipulo Laus

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.