JURIDICE MOLDOVA
Despre proiect ⁞ Manageri proiect: Vlad Bercu, Cristian OnicaEchipaEvenimente MD
 
JURIDICE MOLDOVA
Coordonator ştiinţific
Prof. univ. dr. Tudorel TOADER
Rector Univ. "Al.I. Cuza" din Iaşi, Ministrul Justiţiei

Titus Corlățean a inaugurat cea de-a XXI-a ediţie a Cursurilor Internaţionale „Nicolae Titulescu” pentru tineri diplomaţi


7 octombrie 2014 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Titus Corlăţean, ministrul Afacerilor Externe a deschis sâmbătă, 4 octombrie 2014, lucrările celei de-a XXI-a ediţii a Cursurilor Internaţionale „Nicolae Titulescu” pentru tineri diplomaţi, cu tema „Procese evolutive în spaţiul european – o perspectivă românească”, potrivit unui comunicat al MAE.

În cadrul alocuțiunii, ministrul de externe a subliniat importanţa temei, având în vedere provocările cu care se confruntă scena globală şi spaţiul european, și a evidenţiat relevanţa abordării acestor teme din perspectiva viziunii strategice promovate de diplomatul român Nicolae Titulescu, care şi-a dedicat întreaga activitate diplomatică menţinerii păcii, încurajării cooperării şi menţinerii stabilităţii pe continentul european. Șeful diplomației române a continuat prin a reitera susținerea României față de valorile și principiile care se află la fundamentul proiectului european și a încheiat prin a susține că aceste cursuri vor contribui cu idei și opinii constructive la conturarea unei viziuni pe termen lung a viitorului european și la crearea unei punţi între generaţiile de diplomaţi, precum şi între culturi din întreaga lume.

La aceste cursuri participă tineri diplomați din mai multe țări, precum: Belgia, Bulgaria, Finlanda, Lituania, Letonia, Polonia, Slovenia, Republica Moldova, Ucraina, Belarus, Azerbaidjan, Turkmenistan, Egipt, Iran, Kuwait, Tunisia, Algeria, Nigeria, Indonezia, Malaezia, Cuba, Mexic, Venezuela şi România.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii