« Flux noutăţi
Proiecte speciale: Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesioniştiBarouriCovid-19 Legal ReactInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatExecutoriReviste juridiceSistemul judiciarUniversitariaCitate juridiceJURIDICE MOLDOVALaw Flaws ProjectLegal Soft SkillsNoul Cod comercial român
Studenţi la drept. Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi
 

Ziua Mondială a Educației
07.10.2014 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Ministerul Educației Naționale a dat publicității duminică, 5 octombrie 2014, mesajul ministrului Remus Pricopie cu ocazia Zilei Mondiale a Educației.

Mesajul integral:

„Astăzi, 5 octombrie, în întreaga lume se sărbătorește Ziua Mondială a Educației. Este un moment special, în care societatea își îndreaptă atenția spre oamenii care, cu pasiune, cu dăruire și uneori cu sacrificii, își dedică viața creării și modelării de caractere, de cetățeni, de specialiști în diferite domenii de activitate. Dascălii, căci despre ei este vorba, primesc astăzi, din partea noastră, a tuturor, mulțumiri și aprecieri sincere pentru tot ceea ce fac.

În calitate de ministru al Educației Naționale, îi asigur pe toți profesorii că munca lor este prețuită și respectată. De asemenea, le ofer garanții ferme în privința preocupării permanente, din partea mea, a premierului Ponta și a întregii echipe guvernamentale, pentru realizarea unui echilibru just între statutul de cadru didactic și condițiile de muncă și de viață.

Ziua Mondială a Educației trebuie să ne reamintească tuturor că școala este o instituție vitală pentru o societate care vrea să se dezvolte, care vrea să aibă un viitor și să conteze într-o lume tot mai complexă și plină de provocări. Educația reprezintă fundamentul unei societăți puternice și competitive. De aceea, procesul de modernizare și de conectare a școlii românești la piața muncii și la nevoile societății contemporane, proces desfășurat în paralel cu creșterea finanțării sistemului, trebuie să continue. Obiectivul de a avea un sistem de învățământ performant, care să încurajeze vârfurile dar, în același timp, să fie accesibil și să ofere șanse egale copiilor ce provin din medii dezavantajate social trebuie urmărit cu și mai mare determinare. Guvernul actual este hotărât să ducă mai departe lucrurile bune începute și să trateze educația, ca și până acum, cu maximă seriozitate și responsabilitate.”

PLATINUM+
PLATINUM Signature       

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                                

VIDEO STANDARD
Aflaţi mai mult despre , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!
Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
 Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

Lex Discipulo Laus

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.