Secţiuni » Selected
Selected
Comunicate profesionişti

Examenul de capacitate al judecătorilor și procurorilor stagiari. Proba de verificare a cunoștințelor juridice. Subiecte și bareme


7 octombrie 2014 | JURIDICE.ro
Secţiuni: Content, SELECTED
JURIDICE - In Law We Trust
UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Institutul Național al Magistraturii a dat publicității duminică, 5 octombrie 2014, subiectele și baremele de la probele Drept civil, Drept procesual civil, Drept penal, Drept procesual penal pentru judecători, respectiv pentru procurori, din cadrul examenului de capacitate al judecătorilor și procurorilor stagiari.

Subiecte și bareme judecători
:: Drept civil și Drept procesual civil – subiecte
:: Drept civil și Drept procesual civil – bareme
:: Drept penal și Drept procesual penal – subiecte
:: Drept penal și Drept procesual penal – bareme

Subiecte și bareme procurori
:: Drept civil și Drept procesual civil – subiecte
:: Drept civil și Drept procesual civil – bareme
:: Drept penal și Drept procesual penal – subiecte
:: Drept penal și Drept procesual penal – bareme.

Cuvinte cheie: , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi ciţi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice


Cont profesional
JURIDICE Comunicare

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii
 
© 2003-2023 J JURIDICE.ro