Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro
Print Friendly, PDF & Email

Despre Catalin Predoiu, la cald
03.03.2008 | JURIDICE.ro


CONFERINTA VALERIU STOICA 2019

Traian Basescu, Presedintele Romanei: "Speculatiile care deja au inceput legate de faptul ca ati fi fost implicat intr-un contract sau altul sunt speculatii care nu au acoperire in legaturi care sa pericliteze integritatea dumneavoastra, in calitatea de ministru al Justitiei – un avocat, un bun avocat in drept comercial poate reprezenta pe oricine: astazi, pe mine, maine, pe domnul prim-ministru Tariceanu, poimaine, pe oricine, in chestiuni comerciale. Am toata increderea in dumneavoastra, ma bucur ca sunteti tanar si aveti un CV impresionant – nu numai tipul de CV care este facut sa umple pagini, ci unul care este acoperit de recunoastere profesionala."

Dragos Radu, Radu Taracila Padurari Retevoescu: "Este un profesionist cu o reputatie excelenta."

Florentin Tuca, Tuca, Zbarcea si Asociatii: "Este un foarte bun avocat si un bun manager, o alegere foarte buna pentru postul de ministru. Mie personal imi place numirea tocmai pentru ca vine din breasla avocatilor de business. Catalin Predoiu are o abordare pragmatica, foarte buna in acest context."

Uniunea Nationala a Barourilor din Romania a dat publicitatii urmatorul comunicat, semnat de catre Presedintele UNBR, av. dr. Gheorghe Florea: "Uniunea Nationala a Barourilor din Romania isi exprima convingerea ca desemnarea noului ministru al justitiei in persoana domnului avocat Catalin Marian Predoiu reprezinta o garantie a realizarii reformei in justitie pe baze profesioniste, corespunzatoare valorificarii experientei europene si traditiilor sistemului juridic romanesc.
Calitatea acestuia de membru al Comisiei Permanente a Uniunii Nationale a Barourilor din Romania onoreaza intregul Corp de avocati din Romania.
Numirea intr-o functie publica de o asemenea responsabilitate a unui jurist eminent care a imbratisat profesia de avocat imediat dupa absolvirea facultatii, semnifica increderea pe care societatea trebuie sa o aiba in avocati pentru asigurarea securitatii juridice si judiciare a tuturor actorilor sociali.
Uniunea Nationala a Barourilor din Romania va sprijini orice efort constructiv, girat de noul ministru al justitiei, menit a servi la respectarea si aplicarea corecta a legii pentru consolidarea statului de drept."

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate