Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Barouri
Official partner: Uniunea Naţională a Barourilor din România

UNBR sprijină demersurile pentru tragerea la răspundere a persoanelor care nu respectă dispozițiile privind exercitarea profesiei de avocat
08.10.2014 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Uniunea Națională a Barourilor din România a dat publicității marți, 7 octombrie 2014, un comunicat cu privire la protestul avocaților din Baroul Satu Mare.

Comunicatul integral:

”Comisia Permanentă a Uniunii Naţionale a Barourilor din România a urmărit cu atenţie evoluţia protestului declarat de Adunarea Generală extraordinară a Baroului Satu Mare din 29 septembrie 2014. Având în vedere întâlnirea de lucru dintre conducerile Tribunalului Satu-Mare, Judecătoriei Satu-Mare şi conducerea Baroului Satu-Mare, faţă de împrejurarea că majoritatea autorităților competente au manifestat preocuparea corespunzătoare pentru analiza cauzelor reale care au declanşat protestul, Comisia Permanentă a Uniunii Naţionale a Barourilor din România sprijină orice demers legal realizat în condiţiile legii pentru tragerea la răspundere de către autorităţile competente a oricărei persoane care, inclusiv în exercitarea atribuţiilor conferite de lege, nu respectă dispoziţiile legale privind protecţia prin lege a titlului profesional de avocat”.

PLATINUM+
PLATINUM Signature       

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                                

VIDEO STANDARD
Aflaţi mai mult despre , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!
Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
 Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

Lex Discipulo Laus

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.