Barouri [UNBR, INPPA, barouri]
Secţiune dezvoltată în parteneriat cu Uniunea Naţională a Barourilor din România
Print Friendly, PDF & Email

UNBR sprijină demersurile pentru tragerea la răspundere a persoanelor care nu respectă dispozițiile privind exercitarea profesiei de avocat
08.10.2014 | JURIDICE.ro


CONFERINTA VALERIU STOICA 2019

Uniunea Națională a Barourilor din România a dat publicității marți, 7 octombrie 2014, un comunicat cu privire la protestul avocaților din Baroul Satu Mare.

Comunicatul integral:

”Comisia Permanentă a Uniunii Naţionale a Barourilor din România a urmărit cu atenţie evoluţia protestului declarat de Adunarea Generală extraordinară a Baroului Satu Mare din 29 septembrie 2014. Având în vedere întâlnirea de lucru dintre conducerile Tribunalului Satu-Mare, Judecătoriei Satu-Mare şi conducerea Baroului Satu-Mare, faţă de împrejurarea că majoritatea autorităților competente au manifestat preocuparea corespunzătoare pentru analiza cauzelor reale care au declanşat protestul, Comisia Permanentă a Uniunii Naţionale a Barourilor din România sprijină orice demers legal realizat în condiţiile legii pentru tragerea la răspundere de către autorităţile competente a oricărei persoane care, inclusiv în exercitarea atribuţiilor conferite de lege, nu respectă dispoziţiile legale privind protecţia prin lege a titlului profesional de avocat”.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate