TOP LEGAL
Print Friendly, PDF & Email

Ediția 2015 IFLR 1000. ȚUCA ZBÂRCEA & ASOCIAȚII
08.10.2014 | JURIDICE.ro


CONFERINTA VALERIU STOICA 2019

Ediția din acest an a directorului financiar IFLR 1000, lansată la Londra, evidențiază nouă avocați ai Țuca Zbârcea & Asociații în domeniile Pieţe de Capital, Project Finance, Fuziuni şi Achiziţii, precum și Financiar-Bancar.

Ediția 2015 a prestigiosului director IFLR 1000 include, în premieră pentru România, un clasament dedicat performanțelor firmelor de avocatură în domeniul Piețe de Capital. Țuca Zbârcea & Asociații a fost cotată de editorii publicației pe prima poziție în această arie, firma ocupând locul întâi și în Project Finance ori Fuziuni şi Achiziţii și locul secund în Financiar-Bancar.

Pe lângă clasamentele generale, nouă avocați au fost menționați în cuprinsul directorului pentru experiența în diverse domenii ale dreptului, Țuca Zbârcea & Asociații fiind astfel firma cu cele mai multe mențiuni individuale oferite de IFLR 1000 pentru ediția 2015.

Astfel, în domeniul Fuziuni și Achiziții, au fost semnalați avocații asociați Ștefan Damian, Dragoș Apostol, Răzvan Gheorghiu-Testa și Cristian Radu. În aria Financiar-Bancar, au fost menționați în principal coordonatorul departamentului – Mihai Dudoiu și avocatul asociat Cătălin Băiculescu. De asemenea, Florentin Țuca, Managing Partner al Țuca Zbârcea & Asociații s-a alăturat avocaților asociați Șerban Pâslaru și Vlad Cercel, evidențiați în Project Finance.

Stefan DAMIANȘtefan Damian, Deputy Managing Partner al Țuca Zbârcea & Asociații: ”Față de ediția anterioară, în care șapte avocați Țuca Zbârcea & Asociații au fost recomandați ca „Lideri” („Leading Lawyers”), numărul mențiunilor a crescut la nouă, semn că atât evoluția generală a firmei, dar mai ales activitatea avocaților noștri capătă amploare și notorietate. Ne bucurăm în mod special că și parteneri de dată recentă, precum Cristian, Dragoș ori Vlad au fost menționați de analiștii IFLR 1000, la mai puțin de un an de zile de la numirea lor ca avocați asociați în cadrul firmei”.

Anual, directorul internațional IFLR 1000, o publicație de specialitate editată de Euromoney, realizează una dintre cele mai pertinente analize ale performanțelor caselor de avocatură în domeniul financiar, al piețelor de capital și fuziunilor ori achizițiilor.

Țuca Zbârcea este câștigătoarea din 2012 a marelui premiu pe România acordat de „International Financial Law Review – IFLR” în recunoaşterea performanţelor echipei de a gestiona proiecte transfrontaliere complexe în domeniile financiar-bancar, pieţe de capital şi fuziuni şi achiziţii în anul anterior.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate