Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Comunicate profesioniştiEvenimenteRecrutareBarouriExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT

Auditori de justiție, în vizită de studiu la CJUE


10 octombrie 2014 | JURIDICE.ro
Secţiuni: Content
JURIDICE - In Law We Trust
UNBR Caut avocat
Evenimente juridice

Institutul Național al Magistraturii a dat publicității joi, 9 octombrie 2014, un comunicat cu privire la vizita efectuată de șapte auditori de justiție, având rezultate meritorii în domeniul dreptului Uniunii Europene, la sediul Curții de Justiție a Uniunii Europene din Luxembourg.

Astfel, Socol Silviu Daniel, Borlan Ionuț, Sălăjan Mădălina, Manole Angela Alexandra, Baboș Florin Eugen, Bătrînu Iuliana și China Raluca au fost premiați pentru rezultatele obținute la cea de-a patra ediţie a concursului de eseuri Jus Europaeum, pe teme de aplicare a dreptului Uniunii Europene, cu o vizită de studiu la Curtea de Justiție a Uniunii Europene, în perioada 1-3 octombrie 2014.

Concursul de eseuri, inclus în programul de formare inițială, a fost inaugurat la iniţiativa catedrei de specialitate a INM în anul 2011, cu sprijinul Cameliei Toader, judecător la CJUE. Pe parcursul vizitei, auditorii de justiție au fost însoțiți de judecător Elena Blidaru-Mateescu, formator colaborator al INM în domeniu.

Vizitatorii români au efectuat un tur al instanței europene și au avut întâlniri cu judecători și funcționari. De asemenea, auditorii au asistat la pledoariile susținute într-o cauză în fața Tribunalului, în Sala Albastră.

INM adresează mulțumiri judecătoarei Camelia Toader, care a făcut posibilă vizita.

Cuvinte cheie: , , , , , , , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi ciţi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice


Servicii JURIDICE.ro
Cont profesional

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii
 
© 2003-2023 J JURIDICE.ro