Secţiuni » Selected
Selected Top Legal
CorporatePlatinum members
PLATINUM+ PLATINUM Signature     

PLATINUM ACADEMIC
GOLD                       

VIDEO STANDARD
BASIC

BOŞTINĂ ȘI ASOCIAȚII îşi continuă expansiunea în teritoriu, dar modifică strategia
10.10.2014 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Casa de Avocatură BOȘTINĂ ȘI ASOCIAȚII continuă politica de dezvoltare şi diversificare a serviciilor juridice în teritoriu, încercând să se adapteze noilor condiţii economice locale.

“Timp de 10 ani, am deschis birouri proprii în cele mai mari oraşe din ţară, de la Timişoara la Constanţa şi de la Craiova la Iaşi şi Suceava. În continuare, dorim să ne îndreptăm atenţia spre oraşe precum Târgu-Jiu, Baia Mare, Bistriţa şi Alba Iulia – în primă instanţă – unde dorim să stabilim parteneriate cu avocaţi definitivi cu experienţă în instanţă de cel puţin 3-5 ani şi care au un cabinet individual care este deja funcţional”, spune Avocatul Coordonator Gheorghe Boştină.

În prezent, casa de avocatură BOȘTINĂ ȘI ASOCIAȚII are 19 birouri teritoriale (sedii secundare) în: Râmnicu Vîlcea, Piteşti, Craiova, Sibiu, Deva, Timişoara, Oradea, Cluj-Napoca, Târgu Mureş, Braşov, Suceava, Iaşi, Piatra Neamţ, Bacău, Galaţi, Focşani, Buzău, Constanţa şi Ploieşti.

“Pentru noi este o nouă strategie de dezvoltare, deoarece până acum am operat în teritoriu doar sub brandul propriu. Credem, pe de o parte, că noua abordare ne va consolida poziţia pe piaţa locală de avocatură şi, pe de alta, va oferi şansa unor avocaţi locali ca, pe lângă propriile cazuri, să poată fi implicaţi în unele din proiectele noastre cu extindere naţională şi să primească un flux relativ constant de noi dosare de rezolvat în instanţele locale. Desigur că vom selecta în vederea colaborării doar acei avocaţi care au cunoştinte temeinice de drept civil, societar şi fiscal, experienţă dovedită în proceduri de lichidare şi reorganizare judiciară şi care se pot integra în fluxul nostru operaţional”, mai adaugă Gheorghe Boştină.

Despre Casa de Avocatură BOȘTINĂ ȘI ASOCIAȚII

Casa de Avocatură BOȘTINĂ ȘI ASOCIAȚII este lider pe piaţa de consultanţă juridică din România, cu peste 130 de avocaţi şi consultanţi, în cele 20 de birouri din ţară şi 3 reprezentanţe în străinătate. În 2013, biroul din Bucureşti a realizat o cifră de afaceri de 14,75 de milioane de euro. Casa de Avocatură BOȘTINĂ ȘI ASOCIAȚII a stabilit parteneriate cu Estudio Juridico Intercontinental SL din Madrid şi Ascott Associes din Paris.


Aflaţi mai mult despre , , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill JURIDICE gratuit pentru studenţi

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi [Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET]
Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.