Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Comunicate profesioniştiEvenimenteRecrutareBarouriExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT

INM. Stagiul în instanțe și parchete pentru auditorii de justiție


10 octombrie 2014 | JURIDICE.ro
Secţiuni: Content
JURIDICE - In Law We Trust
UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Institutul Național al Magistraturii a dat publicității joi, 9 octombrie 2014, un comunicat cu privire la centrele de stagii disponibile, în cadrul programului de formare inițială pentru anul I de studiu.

Astfel, după săptămâna comună, ce se va desfășura la sediul INM în perioada 14-17 octombrie 2014, auditorii vor desfășura un stagiu la instanțe și parchete, în perioada 20 octombrie – 7 noiembrie 2014.

Aceștia își vor exprima opțiunea pentru localitatea în care doresc să desfășoare stagiul prin completarea formularului și transmiterea acestuia la adresa alexandra.zaporojanu@inm-lex.ro, până pe 13 octombrie 2014. Repartiția se va realiza în ordinea mediilor obținute la concursul de admitere la INM, în funcție de opțiunile exprimate.

Cei care nu pot efectua stagiul în localitatea de domiciliu, se vor putea caza în unul din cele 36 de locuri de cămin, în măsura în care optează pentru București.

Cuvinte cheie: , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi ciţi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice


Cont profesional
JURIDICE Comunicare









Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii
 
© 2003-2023 J JURIDICE.ro