Secţiuni » Selected
Selected
Publicare comunicate şi informări profesionaleAnunţuri evenimenteAnunţuri de recrutare
ArticoleJurisprudenţăComunicare profesională

ZAMFIRESCU RACOŢI & PARTNERS a ajutat LPF să câștige disputa privind vânzarea drepturilor TV din Liga 1


10 octombrie 2014 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE gratuit pentru studenti

Secţiuni: SELECTED

Liga Profesionistă de Fotbal (LPF) a câştigat prin hotărâre definitivă litigiul împotriva SC RCS-RDS SA, având ca obiect ordonanţa preşedinţială prin care furnizorul de servicii de telecomunicaţii solicitase atribuirea drepturilor de difuzare a meciurilor de fotbal din cadrul Ligii 1 de fotbal din România, pentru sezonul competiţional 2014-2015. În subsidiar, RCS-RDS solicitase organizarea unei proceduri competitive pentru vânzarea drepturilor de difuzare a competiţiilor fotbalistice din Liga 1, pretinzând încălcarea legislaţiei concurenţei.

În şedinţa publică din data de 8 octombrie 2014, Curtea de Apel Bucureşti a respins apelul RCS-RDS SA ca nefondat. Această hotărâre a menţinut soluţia Tribunalului Bucureşti care a respins cererea de ordonanţă preşedinţială formulată de RCS-RDS SA. Ca atare, următoarele cinci sezoane ale Ligii 1, dar și meciurile din Cupa Ligii vor fi transmise în continuare de televiziunile Look TV și Look Plus, incluse în grila de programe TV a companiilor de telecomunicaţii UPC & Focus Sat, Romtelecom, precum și în reţeaua iNES IPTV.

ZAMFIRESCU RACOŢI & PARTNERS (ZRP) şi societatea de avocaţi RADA & ASOCIAȚII au asigurat asistenţa juridică pentru Liga Profesionistă de Fotbal în acest proiect. Echipa mixtă de avocaţi a fost formată din av. Cosmin Vasile (partener coordonator ZRP), av. Monica Strîmbei (avocat colaborator senior ZRP), av. Alexandru Rada (partener coordonator RADA & ASOCIAȚII) şi av. Sorin Ichim (partener RADA & ASOCIAȚII).

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică