Secţiuni » Arii de practică » Litigation » Drept penal
Drept penal
DezbateriCărţiProfesionişti

DIICOT-Galați. Trafic de droguri de risc. Urmărire penală


10 octombrie 2014 | Georgiana-Camelia LUCIU, Paula VÂRBAN, Georgiana-Camelia LUCIU

UNBR Caut avocat
JURIDICE gratuit pentru studenti

Secţiuni: Drept penal, Procedură penală

DIICOT-Galați. Trafic de droguri de risc. Urmărire penală.

Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) – Serviciul Teritorial Galați, împreună cu lucrătorii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Galaţi, au efectuat, în data de 10 octombrie 2014, trei percheziţii pe raza municipiului Galaţi, în vederea depistării în flagrant a două persoane ce au preocupări pe linia traficului de droguri de risc (cannabis).

La percheziții a fost identificată o cultură de cannabis outdoor formată din 14 plante adulte, de cultivarea acesteia fiind suspectați numiții C. D. D. şi C. M.

Totodată în locuinţa numitului C. D. D. au fost găsite un număr de 11 pungi vidate şi un pachet ce conţineau inflorescenţe de cannabis destinate comercializării.

Cantitatea de droguri identificată are masa de aproximativ 5 kg.

Procurorii DIICOT – ST Galați au început urmărirea penală față de C. D. D. şi C. M., sub aspectul comiterii infracţiunii prevăzută de art. 2 al. 1 din Legea nr. 143/2000, urmând a fi luate măsurile care se impun.

Facem precizarea că, pe întreg parcursul procesului penal, suspecţii şi inculpaţii beneficiază de drepturile şi garanţiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum şi de prezumţia de nevinovăţie.

:: sursa: www.diicot.ro

Avocat Paula VÂRBAN
Georgiana-Camelia LUCIU

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică