« Secţiuni « Arii de practică « BusinessProtectiveLitigation
Fiscalitate
DezbateriCărţiProfesionişti
D&B DAVID SI BAIAS
 

Susţinerea examenului de atribuire a calităţii de consultant fiscal – sesiunea noiembrie 2014
13.10.2014 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust ZRVP

În Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 737 din data de 9 octombrie 2014 a fost publicată Hotărârea Consiliului superior al Camerei Consultanţilor Fiscali nr. 8/2014 privind susţinerea examenului de atribuire a calităţii de consultant fiscal sau de consultant fiscal asistent – sesiunea noiembrie 2014.

Examenul de atribuire a calităţii de consultant fiscal sau de consultant fiscal asistent va avea loc în municipiul Bucureşti la data de 15 noiembrie 2014.
Examenul va fi susţinut din tematica şi bibliografia prevăzute în anexa la actul normativ şi va consta într-o probă scrisă sub formă de test-grilă.
Înscrierile la examen se fac în perioada 10-31 octombrie 2014. Cuantumul taxei pentru examenul de atribuire a calităţii de consultant fiscal sau de consultant fiscal asistent este în valoare de 500 lei.

 
Secţiuni: Fiscalitate, Lege 9 | Toate secţiunile
Cuvinte cheie: , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus
Gratuit pentru studenţi
Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill
Concurs eseuri ZRVP

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD