Secţiuni » Sistemul judiciar
Sistemul judiciar

Conducerea CSM a participat la deschiderea anului de studiu 2014-2015 la INM


15 octombrie 2014 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicității marți, 14 octombrie 2014, un comunicat cu privire la participarea conducerii CSM la festivitatea de deschidere a anului de studiu 2014-2015 al Institutului Naţional al Magistraturii.

Preşedintele Consiliului Superior al Magistraturii, judecător dr. Adrian Bordea, a adresat un mesaj auditorilor de justiţie de anul I. Acesta a precizat că examenul de admitere la acest Institut este prima etapă a selecţiei corpului de profesionişti în ştiinţa dreptului şi a menţionat că în această profesie se pregătesc permanent pentru performanţă, ei devenind un model pentru societate.

De asemenea, a subliniat și că independenţa judecătorilor şi procurorilor este consfinţită de lege, dar că, în raport cu normele legislative, elementul principal îl constituie responsabilitatea fiecărui judecător şi procuror şi respectarea principiilor etice.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii