Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro
Print Friendly, PDF & Email

Ziua Porților Deschise la Școala Națională de Grefieri – 24 octombrie 2014
15.10.2014 | JURIDICE.ro


CONFERINTA VALERIU STOICA 2019

Şcoala Naţională de Grefieri a dat publicității marți, 14 octombrie 2014, un comunicat cu privire la evenimentul Ziua Porților Deschise.

Astfel, vineri, 24 octombrie 2014, cu ocazia Zilei europene a justiţiei civile, SNG va deschide ușile sediilor din București și din Vaslui pentru publicul larg. La eveniment pot participa toţi cetăţenii interesaţi de organizarea şi funcţionarea Şcolii Naţionale de Grefieri, şi în special elevii şi studenţii dornici să cunoască aspecte practice ce ţin de formarea profesională a viitorilor grefieri. Accesul în sălile care prezintă importanţă în activitatea Şcolii va fi asigurat de un grup de formatori ai Şcolii, care vor furniza vizitatorilor şi informaţiile solicitate.

Pentru programarea vizitelor şi pentru orice informaţii utile, persoanele interesate o pot contacta pe judecător Miruna Ghica la telefon 021.4076.274 sau pe adresa de mail miruna.ghica@grefieri.ro.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate