Secţiuni » Arii de practică » Litigation » Drept penal
Drept penal
DezbateriCărţiProfesionişti

CSM, INM și DNA recrutează magistrați – experți în domeniul combaterii infracțiunilor de evaziune fiscală


17 octombrie 2014 | JURIDICE.ro
Secţiuni: Drept penal, Dreptul penal al afacerilor
JURIDICE - In Law We Trust
UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicității joi, 16 octombrie 2014, un anunț cu privire la selecția a 5 magistrați, experţi specializați în domeniul Combaterii infracțiunilor de evaziune fiscală, în cadrul proiectului „Îmbunătăţirea capacităţii judecătorilor şi procurorilor români în lupta împotriva corupţiei şi a criminalităţii economico-financiare”, organizat de CSM în parteneriat cu INM şi DNA. Proiectul a fost implementat începând cu luna martie 2013 și este finanţat prin Programul de Cooperare Elveţiano-Român vizând reducerea disparităţilor economice şi sociale în cadrul Uniunii Europene extinse.

Astfel, CSM recrutează 5 specialiști în domeniul combaterii infracțiunilor de evaziune fiscală pentru elaborarea a 4 ghiduri de bune practici ce au ca obiectiv general îmbunătăţirea capacităţii judecătorilor şi procurorilor români în lupta împotriva corupţiei şi a criminalităţii economico-financiare prin organizarea de seminarii comune în domeniul luptei împotriva corupţiei şi a criminalităţii economico-financiare, inclusiv frauda împotriva intereselor economice ale UE.

Cei interesați pot trimite pe adresa de e-mail ruxandra.ana@inm-lex.ro, până pe 23 octombrie 2014, următoarele documente:
– Curriculum Vitae;
– scrisoare de intenție;
– un proiect de structură a ghidului;
– recomandare de la președintele instanței sau secției, respectiv de la conducătorul parchetului sau secției unde își desfășoară activitatea

Cuvinte cheie: , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi ciţi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice


Cont profesional
JURIDICE Comunicare

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii
 
Privacy
Politica
Utilizare
Publicare
Despre noi
Secţiuni
Servicii
Contact
© 2003-2023 J JURIDICE.ro