Secţiuni » Selected
Selected Top Legal
CorporatePlatinum members

BOŞTINĂ ȘI ASOCIAȚII a lansat cea de a IX-a ediţie a programului Bursele Boştină
20.10.2014 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Casa de avocatură BOȘTINĂ ȘI ASOCIAȚII a lansat în această săptămână “Bursele Boştină”, programul de CSR destinat studenţilor din anul III şi anul IV de la Facultatea de Drept din cadrul Universităţii Bucureşti şi, respectiv, anul IV din cadrul Universităţii Babeş-Boylai din Cluj, care doresc să-şi îndrepte atenţia spre avocatura de business.

Valoarea unei burse este de 200 de euro lunar, pe perioada în care câştigătorul este angrenat în activităţile academice ale universităţii.

Programul “Bursele Boştină” a ajuns la a IX-a ediţie şi este organizat în parteneriat cu ELSA Bucureşti şi ELSA Cluj-Napoca, lansarea oficială având loc la Bucureşti în data de 15 octombrie 2014, în Sala Petre Antonescu, iar la Cluj-Napoca, joi, 16 octombrie 2014, în Amfiteatrul Traian Pop.

Temele propuse la actuala ediţie sunt:
– Anul III – “Garanţiile reale şi privilegiile în Noul Cod civil. Implicaţii practice din perspectiva relaţiilor contractuale derulate între profesionişti”;
– Anul IV – “Anularea actelor frauduloase încheiate de debitor în dauna creditorilor din perspectiva Noului Cod civil, a Legii nr. 31/1990 a societăților comerciale și a Legii nr. 85/2014 a procedurii insolvenței.”

Termenul limită de trimitere a lucrărilor este 16 noiembrie 2014, urmând ca susţinerea referatelor şi anunţarea câştigătorilor să se facă în ultima decadă a lunii noiembrie.

Condiţiile de participare precum şi datele tehnice de redactare a eseului şi a prezentării Power-Point se găsesc pe site-ul casei de avocatură (secţiunea Bursele Boştină), pe pagina de Facebook, precum şi pe blogul casei de avocatură BOȘTINĂ ȘI ASOCIAȚII.

Despre Casa de Avocatură BOȘTINĂ ȘI ASOCIAȚII

Casa de Avocatură BOȘTINĂ ȘI ASOCIAȚII este lider pe piaţa de consultanţă juridică din România, cu peste 130 de avocaţi şi consultanţi, în cele 20 de birouri din ţară şi 3 reprezentanţe în străinătate. În 2013, biroul din Bucureşti a realizat o cifră de afaceri de 14,75 milioane de euro. Casa de Avocatură BOȘTINĂ ȘI ASOCIAȚII a stabilit parteneriate cu Estudio Juridico Intercontinental SL din Madrid şi Ascott Associes din Paris.

PLATINUM+
PLATINUM Signature       

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                                

VIDEO STANDARD
Aflaţi mai mult despre , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!
Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
 Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

Lex Discipulo Laus

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.