Secţiuni » Arii de practică » Litigation » Drept penal
Drept penal
DezbateriCărţiProfesionişti

SNPAP Tîrgu Ocna a organizat conferința „Gratiile nu distrug suflete”


20 octombrie 2014 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Şcoala Naţională de Pregătire a Agenţilor de Penitenciare Tîrgu Ocna a dat publicității vineri, 17 octombrie 2014, un comunicat cu privire la conferința „Gratiile nu distrug suflete”, ce a avut loc la sediul Școlii, în aceeași zi, și în cadrul căreia au fost invitaţi să susţină prelegeri Octav Bjoza – subsecretar de stat în cadrul secretariatului general al Guvernului, scriitor şi preşedinte al Asociaţiei Foştilor Deţinuţi Politici, şi Ioan Chertiţie – scriitor şi preşedinte al Asociaţiei Pro-Activ Memoria.

Elevii Școlii au făcut o incursiune în istoria sistemului penitenciar din perioada comunistă, expunerile şi răspunsurile invitaţilor la întrebările participanților reflectând realităţile dure ale penitenciarelor din perioada dinainte de 1989.

Cu ocazia acestui eveniment a fost semnat un parteneriat între Şcoala Naţională de Pregătire a Agenţilor de Penitenciare Tîrgu Ocna, Asociaţia foştilor deţinuţi politici şi Asociaţia Pro-Activ Memoria în scopul continuării proiectului „Muzeul penitenciarelor româneşti”, demarat în 2011, în cadrul căruia se intenţionează construirea unui muzeu dedicat istoriei sistemului penitenciar românesc.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii