Asigurări pentru avocaţi, Barouri, Citate juridice, Grile juridice, INTERPROFESIONAL, Jurisprudenţă inedită CITR, Legal Days, Legal FUN, Legal Style, NOTARIAT, Revista revistelor juridice, Sistemul judiciar, Studenţi la drept, TOP LEGAL
 
Sistemul judiciar [MJ, CSM, INM, SNG, PÎCCJ, DNA, parchete]
Secţiune dezvoltată în parteneriat cu CSM, Ministerul Public şi DNA
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

Ziua Europeană a Justiției Civile 2014
20.10.2014 | JURIDICE.ro


CONFERINTA VALERIU STOICA 2019

Curtea de Apel Timișoara a dat publicității vineri, 17 octombrie 2014, un comunicat cu privire la manifestările întreprinse de instanță cu ocazia aniversării Zilei Europene a Justiției Civile, celebrată în fiecare an pe 25 octombrie.

Astfel, instanța timișoreană, în parteneriat cu CSM, distribuie gratuit Ghidurile practice care cuprind Modele de cereri pentru justițiabili în materie civilă și procesual civilă, precum și în materie penală, cu scopul de a facilita și standardiza accesul la justiție al cetățenilor, alături de o serie de broșuri prin care este prezentat Modul de organizare a sistemului judiciar din România, Modul de admitere în Magistratură, precum și Organigrama Consiliului Superior al Magistraturii.

Ghidurile practice reprezintă acte cu un caracter general și pot fi utilizate de cetățeni, dar și de practicieni ai dreptului în scopul facilitării accesului la justiție și protejării drepturilor și libertăților, fiind realizate cu intenția de a răspunde unor necesități imediate, de ordin practic, determinate de recenta intrare în vigoare a noilor Coduri în materie civilă și penală.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate