« Flux noutăţi
Proiecte speciale: Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesioniştiBarouriCovid-19 Legal ReactInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatExecutoriReviste juridiceSistemul judiciarUniversitariaCitate juridiceJURIDICE MOLDOVALaw Flaws ProjectLegal Soft SkillsNoul Cod comercial român
Sistemul judiciar
Alegeri CSM

CSM ref. încheierea de protocoale privind comunicarea citațiilor
20.10.2014 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust
DPO Lives
Secţiuni: Sistemul judiciar | Toate secţiunile

Cuvinte cheie: , , , , , , ,

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât în ședința de joi, 16 octombrie 2014, că, în vederea îndeplinirii rolului constituţional de realizare a justiţiei, se pot încheia protocoale, inclusiv pe plan local, referitoare la comunicarea citaţiilor şi a altor acte de procedură între curţile de apel şi Agenţia Naţională de Administrare Fiscală sau alte instituţii publice, cu posibilitatea ca la încheierea acestor protocoale să participe şi un reprezentant al CSM.

Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.