Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Sistemul judiciar
Official partners: Consiliul Superior al Magistraturii, Ministerul Public şi Direcţia Naţională Anticorupţie
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

Tribunalul Cluj. Manifestări organizate cu ocazia Zilei Europene a Justiției Civile
21.10.2014 | JURIDICE.ro

Tribunalul Cluj a dat publicității luni, 20 octombrie 2014, un comunicat cu privire la manifestările organizate de instanță cu ocazia aniversării Zilei Europene a Justiției Civile.

Astfel, pe 25 octombrie 2014, între orele 10:00-14:00, se va asigura accesul liber al grupurilor organizate de elevi şi studenţi, precum şi al publicului, în zonele de interes ce prezintă relevanţă pentru activitatea instanței clujene. De asemenea, se vor distribui către justiţiabili formulare de cereri în materie de familie, litigii de muncă și în materie penală, urmând ca aceste documente să fie publicate și pe site-ul Tribunalului. Vizitatorii vor primi și alte materiale de prezentare (Organigrama CSM, Organizarea sistemului judiciar din România, Admiterea în magistratură, Prezentarea Zilei europene a justiţiei civile).

Cei interesaţi trebuie să confirme participarea la numărul de telefon 0264.59.61.10 la Biroul de informare şi relaţii publice din cadrul Tribunalului Cluj, până în data de 24 octombrie 2014.


Aflaţi mai mult despre , , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.