Asigurări pentru avocaţi, Barouri, Citate juridice, Grile juridice, INTERPROFESIONAL, Jurisprudenţă inedită CITR, Legal Days, Legal FUN, Legal Style, NOTARIAT, Revista revistelor juridice, Sistemul judiciar, Studenţi la drept, TOP LEGAL
 
Sistemul judiciar [MJ, CSM, INM, SNG, PÎCCJ, DNA, parchete]
Secţiune dezvoltată în parteneriat cu CSM, Ministerul Public şi DNA
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

Ziua Porților Deschise la Curtea de Apel București, cu ocazia Zilei Europene a Justiției Civile
22.10.2014 | JURIDICE.ro


Curtea de Apel București a dat publicității marți, 21 octombrie 2014, un comunicat, semnat de judecător Daniel Grădinaru – Conducătorul Biroului de Informare şi Relaţii Publice, cu privire la manifestările organizate de instanță cu ocazia aniversării Zilei Europene a Justiției Civile.

Astfel, Curtea de Apel București îi invită pe toți cei interesați să viziteze vineri, 24 octombrie 2014, Palatul de Justiție București, în cadrul Zilei Ușilor Deschise, cu scopul de a-i informa pe vizitatori cu privire la activitățile instanțelor și la modul de desfășurare a procesului judiciar. Se dorește, astfel, conștientizarea de către cetățeni a faptului că instanţele de judecată desfăşoară o activitate de interes public.

Vizitatorii vor primi informații cu privire la importanţa Zilei Europene a Justiţiei Civile, un scurt istoric al Palatului de Justiţie Bucureşti, precum şi un set de materiale care să vină în sprijinul justiţiabililor, respectiv:
Ghid practic – modele de cereri în materie penală,
Ghid practic – modele de cereri în materie civilă.

Persoanele interesate de vizitarea Palatului de Justiţie Bucureşti se vor adresa personalului care asigură paza la intrarea principală, între orele 10:00-13:00.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate