Asigurări pentru avocaţi, Barouri, Citate juridice, Grile juridice, INTERPROFESIONAL, Jurisprudenţă inedită CITR, Legal Days, Legal FUN, Legal Style, NOTARIAT, Revista revistelor juridice, Sistemul judiciar, Studenţi la drept, TOP LEGAL
 
Sistemul judiciar [MJ, CSM, INM, SNG, PÎCCJ, DNA, parchete]
Secţiune dezvoltată în parteneriat cu CSM, Ministerul Public şi DNA
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

Ziua Porților Deschise la Tribunalul Dâmbovița, cu ocazia Zilei Europene a Justiției Civile

22.10.2014 | JURIDICE.ro
Abonare newsletter

Tribunalul Dâmbovița a dat publicității marți, 21 octombrie 2014, un comunicat, semnat de judecător Maria Mirițoiu – Locțiitor Purtător de cuvânt, cu privire la manifestările organizate de instanță cu ocazia aniversării Zilei Europene a Justiției Civile.

Astfel, pe 24 octombrie 2014, între orele 11:00-14:00, instanța își deschide ușile pentru elevi, studenţi, jurnalişti, reprezentanţi ai societăţii civile şi pentru toţi cei interesaţi să cunoască specificul activităţii instanţelor, dorind să reamintească tuturor că justiţia este un serviciu public transparent şi că accesul la justiţie este liber.

Cu această ocazie vor fi vizitate compartimentele de specialitate, cu prezentarea atribuţiilor acestora, se va explica circuitul unui dosar, precum şi etapele procesuale până la soluţionarea unei cauze şi, totodată, participanţilor le vor fi oferite modele de diverse cereri, broşuri transmise de CSM şi broşuri de prezentare a instanţei.

Cei prezenți vor primi și Ghidurile practice – Modele de cereri pentru justiţiabili în materie procesual civilă şi în materie penală.

Abonare newsletter

Aflaţi mai mult despre , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate