Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Sistemul judiciar
Official partners: Consiliul Superior al Magistraturii, Ministerul Public şi Direcţia Naţională Anticorupţie
JURIDICE
PLATINUM+ PLATINUM Signature     

PLATINUM ACADEMIC
GOLD                       

VIDEO STANDARD
BASIC

Ziua Porților Deschise la Tribunalul Dâmbovița, cu ocazia Zilei Europene a Justiției Civile
22.10.2014 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Tribunalul Dâmbovița a dat publicității marți, 21 octombrie 2014, un comunicat, semnat de judecător Maria Mirițoiu – Locțiitor Purtător de cuvânt, cu privire la manifestările organizate de instanță cu ocazia aniversării Zilei Europene a Justiției Civile.

Astfel, pe 24 octombrie 2014, între orele 11:00-14:00, instanța își deschide ușile pentru elevi, studenţi, jurnalişti, reprezentanţi ai societăţii civile şi pentru toţi cei interesaţi să cunoască specificul activităţii instanţelor, dorind să reamintească tuturor că justiţia este un serviciu public transparent şi că accesul la justiţie este liber.

Cu această ocazie vor fi vizitate compartimentele de specialitate, cu prezentarea atribuţiilor acestora, se va explica circuitul unui dosar, precum şi etapele procesuale până la soluţionarea unei cauze şi, totodată, participanţilor le vor fi oferite modele de diverse cereri, broşuri transmise de CSM şi broşuri de prezentare a instanţei.

Cei prezenți vor primi și Ghidurile practice – Modele de cereri pentru justiţiabili în materie procesual civilă şi în materie penală.

Aflaţi mai mult despre , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

JURIDICE gratuit pentru studenţi

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi [Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET]

JURIDICE recomandă e-Consultanta, consultantul tău personal în finanţare


Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.