Secţiuni » Arii de practică » Business » Cyberlaw
Cyberlaw
CărţiProfesionişti

Andra Muşatescu este prima femeie din România numită într-o funcție de conducere în cadrul International Technology Law Association


22 octombrie 2014 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE gratuit pentru studenti

Secţiuni: Cyberlaw, SELECTED

Andra Mușatescu a fost desemnată Vicepreședinte al Comitetului pentru Europa Centrală și de Est al ITechLaw. Din această funcție, ea se va ocupa de coordonarea Comitetului.

De asemenea, va supraveghea și conduce activitatea acestuia pentru a ajuta la dezvoltarea și încurajarea comunicării între membrii asociației din Europa Centrală și de Est, cât și la găsirea unor soluții cât mai fiabile pentru problemele juridice care prezintă un interes comun, incluzând identificarea noutăților din domeniul IT în regiune.

Comitetul va asista la recrutarea noilor membri ai asociației ITechLaw, cu precădere asupra avocaților și profesioniștilor din regiunea central-est europeană.

În plus, organizația ITechLaw este responsabilă cu organizarea și promovarea regională a evenimentelor care vizează noutățile din domeniu, dar și asigurarea unui cadru propice pentru interrelaționarea membrilor.

ITechLaw este cea mai mare organizație mondială din domeniul tehnologic, fiind înființată în anul 1971. Organizația are membri ce reprezintă cele șase continente și care provin din peste 60 de țări, aceștia având o vastă experiență în domeniul juridic al IT-ului. ITechLaw informează și ajută la educarea juriștilor în ceea ce privește problemele juridice unice apărute datorită evoluției tehnologiei comunicațiilor și informațiilor.

Despre Andra Mușatescu Law & Industrial Property Offices

Casele de Avocatură şi de Proprietate Industrială Andra Muşatescu sunt considerate de publicaţii juridice cunoscute ca “oferind o gamă largă de servicii juridice corporatiste şi comerciale care includ consiliere privind dreptul muncii, concurenţei şi UE, cu un puternic accent pe PI” (Legal 500). De asemenea, “reputaţia în domeniul PI a atras cu sine mai mulţi clienţi internaţionali cunoscuţi” care “laudă serviciile de PI, incluzând şi litigii” (Legal 500), practicând “în fruntea domeniului juridic IP din România cu o vastă experienţă în consultanţa acordată în principal societăţilor multinaţionale” (WTR1000), iar Dr. Andra Muşatescu este “un expert în IP de un standard absolut înalt” (Legal 500) şi “un avocat fantastic” (Chambers and Partners).

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică