Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Barouri
Official partner: Uniunea Naţională a Barourilor din România
Print Friendly, PDF & Email

UNBR. Noul colegiu redacțional al revistei „Avocatul”
22.10.2014 | JURIDICE.ro

Uniunea Națională a Barourilor din România a oferit publicității marți, 21 octombrie 2014, un anunț cu privire la noul colegiu redacțional al revistei „Avocatul”.

Anunțul integral:

„UNBR anunţă noul colegiu redacţional al revistei „Avocatul”, format din:
av. prof. univ. dr. Corneliu Liviu Popescu;
av. conf. univ. dr. Traian-Cornel Briciu;
av. Mădălin Irinel Niculeasa.

Publicaţia prezintă în principal informaţii avizate referitoare la profesia de avocat şi relaţia cu alte profesii, precum şi opinii pertinente privind actele normative care influenţează exercitarea profesiei. „Avocatul” este o revistă al cărei scop este de a sprijini avocaţii să se dezvolte pe plan profesional, punându-le la îndemână toate informaţiile necesare pentru a-şi îmbunătăţi pregătirea profesională. De asemenea, este o revistă utilă şi celorlalte profesii juridice şi conexe, care îşi pot dezvolta relaţia cu avocaţii printr-o mai bună cunoaştere reciprocă a atribuţiilor, competenţelor, a posibilităţilor de conlucrare într-un cadru legal.

Conform politicii editoriale agreate, invităm autorii să trimită fotografie ataşată articolului, precum şi o scurtă prezentare.

Avocaţii, magistraţii sau alţi contributori cu pregătire juridică pot trimite articolele la adresa de email: unbr@unbr.ro, cu mențiunea articol pentru publicaţia „Avocatul”. Acestea vor fi anunţate pe rolul site-ului UNBR şi vor putea fi preluate parţial de alte publicaţii juridice, care vor face trimitere la revista „Avocatul” pentru a accesa articolul integral.”


Aflaţi mai mult despre , , , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.