Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Sistemul judiciar
Official partners: Consiliul Superior al Magistraturii, Ministerul Public şi Direcţia Naţională Anticorupţie
JURIDICE
PLATINUM+ PLATINUM Signature     

PLATINUM ACADEMIC
GOLD                       

VIDEO STANDARD
BASIC





Ziua Porților Deschise la Curtea de Apel Cluj, cu ocazia Zilei Europene a Justiției Civile
22.10.2014 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Curtea de Apel Cluj organizează vineri, 24 octombrie 2014, ”Ziua Porților Deschise”, cu ocazia aniversării Zilei Europene a Justiției Civile, potrivit unui comunicat.

Programul de vizitare a Palatului de Justiţie se va desfăşura între orele 9:00-14:00, iar cei interesaţi se vor adresa personalului care asigură paza instanţei, urmând a fi conduşi la Biroul de informare al Curţii de Apel pentru vizitarea instanţei şi discuţiile cu judecătorii. Cu această ocazie vor fi puse la dispoziţia publicului, în scopul informării, ghiduri privind organizarea sistemului judiciar.

În cursul zilei de vineri, la ora 13:00, în sala de judecată a Secţiei penale, camera 155, studenţii facultăţilor de drept şi elevii de la liceele clujene vor avea o întâlnire cu judecătorii Curţii de Apel Cluj. Se vor discuta aspecte vizând însemnătatea acestei zile şi activitatea instanţelor judecătoreşti, având loc dezbateri interactive referitoare la sistemul judiciar românesc. Studenţii cu rezultate deosebite de la facultăţile de drept vor participa la programul „O zi cu judecătorul”, ocazie cu care vor putea urmări activitatea unui magistrat pe parcursul unei zile de lucru.


Aflaţi mai mult despre , , , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!







JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill JURIDICE gratuit pentru studenţi

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi [Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET]




Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.