Asigurări pentru avocaţi, Barouri, Citate juridice, Grile juridice, INTERPROFESIONAL, Jurisprudenţă inedită CITR, Legal Days, Legal FUN, Legal Style, NOTARIAT, Revista revistelor juridice, Sistemul judiciar, Studenţi la drept, TOP LEGAL
 
Sistemul judiciar [MJ, CSM, INM, SNG, PÎCCJ, DNA, parchete]
Secţiune dezvoltată în parteneriat cu CSM, Ministerul Public şi DNA
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

Ziua Porților Deschise la Curtea de Apel Cluj, cu ocazia Zilei Europene a Justiției Civile

22.10.2014 | JURIDICE.ro
Abonare newsletter

Curtea de Apel Cluj organizează vineri, 24 octombrie 2014, ”Ziua Porților Deschise”, cu ocazia aniversării Zilei Europene a Justiției Civile, potrivit unui comunicat.

Programul de vizitare a Palatului de Justiţie se va desfăşura între orele 9:00-14:00, iar cei interesaţi se vor adresa personalului care asigură paza instanţei, urmând a fi conduşi la Biroul de informare al Curţii de Apel pentru vizitarea instanţei şi discuţiile cu judecătorii. Cu această ocazie vor fi puse la dispoziţia publicului, în scopul informării, ghiduri privind organizarea sistemului judiciar.

În cursul zilei de vineri, la ora 13:00, în sala de judecată a Secţiei penale, camera 155, studenţii facultăţilor de drept şi elevii de la liceele clujene vor avea o întâlnire cu judecătorii Curţii de Apel Cluj. Se vor discuta aspecte vizând însemnătatea acestei zile şi activitatea instanţelor judecătoreşti, având loc dezbateri interactive referitoare la sistemul judiciar românesc. Studenţii cu rezultate deosebite de la facultăţile de drept vor participa la programul „O zi cu judecătorul”, ocazie cu care vor putea urmări activitatea unui magistrat pe parcursul unei zile de lucru.

Abonare newsletter

Aflaţi mai mult despre , , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate