Asigurări pentru avocaţi, Barouri, Citate juridice, Grile juridice, INTERPROFESIONAL, Jurisprudenţă inedită CITR, Legal Days, Legal FUN, Legal Style, NOTARIAT, Revista revistelor juridice, Sistemul judiciar, Studenţi la drept, TOP LEGAL
 
Sistemul judiciar [MJ, CSM, INM, SNG, PÎCCJ, DNA, parchete]
Secţiune dezvoltată în parteneriat cu CSM, Ministerul Public şi DNA
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

Ziua Ușilor Deschise la Tribunalul Maramureș – 24 octombrie 2014

22.10.2014 | JURIDICE.ro
Abonare newsletter

Tribunalul Maramureș organizează vineri, 24 octombrie 2014, la sediul Secţiei I civile, între orele 9:00-15:00, manifestarea anuală “Ziua Uşilor Deschise”, eveniment la care sunt invitate să participe persoanele interesate de activitatea instanţelor de judecată și de modalitatea de funcţionare a justiţiei de zi cu zi, potrivit unui comunicat semnat de judecător Dorin Danci – Conducător al Biroului de informare şi relaţii publice.

Publicul va avea acces în zonele de interes ale instanţei şi se va asigura asistenţa unor judecători şi grefieri desemnaţi să răspundă solicitărilor, astfel încât vizitatorii să-şi creeze o imagine reală asupra condiţiilor de muncă ale magistraţilor, asupra circuitului dosarelor şi etapelor procesuale parcurse de acestea până la soluţionare şi, în general, asupra actului de justiţie. Cu această ocazie vor fi lansate două ghiduri practice cu modele de cereri în materie civilă şi penală.

Evenimentul este organizat cu ocazia aniversării Zilei Europene a Justiției Civile, sărbătorită anual la data de 25 octombrie, la iniţiativa comună a Consiliului Europei şi a Comisiei Europene.

Abonare newsletter

Aflaţi mai mult despre , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate