Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Sistemul judiciar
Official partners: Consiliul Superior al Magistraturii, Ministerul Public şi Direcţia Naţională Anticorupţie
JURIDICE
PLATINUM+ PLATINUM Signature     

PLATINUM ACADEMIC
GOLD                       

VIDEO STANDARD
BASIC

Ziua Ușilor Deschise la Tribunalul Maramureș – 24 octombrie 2014
22.10.2014 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Tribunalul Maramureș organizează vineri, 24 octombrie 2014, la sediul Secţiei I civile, între orele 9:00-15:00, manifestarea anuală “Ziua Uşilor Deschise”, eveniment la care sunt invitate să participe persoanele interesate de activitatea instanţelor de judecată și de modalitatea de funcţionare a justiţiei de zi cu zi, potrivit unui comunicat semnat de judecător Dorin Danci – Conducător al Biroului de informare şi relaţii publice.

Publicul va avea acces în zonele de interes ale instanţei şi se va asigura asistenţa unor judecători şi grefieri desemnaţi să răspundă solicitărilor, astfel încât vizitatorii să-şi creeze o imagine reală asupra condiţiilor de muncă ale magistraţilor, asupra circuitului dosarelor şi etapelor procesuale parcurse de acestea până la soluţionare şi, în general, asupra actului de justiţie. Cu această ocazie vor fi lansate două ghiduri practice cu modele de cereri în materie civilă şi penală.

Evenimentul este organizat cu ocazia aniversării Zilei Europene a Justiției Civile, sărbătorită anual la data de 25 octombrie, la iniţiativa comună a Consiliului Europei şi a Comisiei Europene.

Aflaţi mai mult despre , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

JURIDICE gratuit pentru studenţi

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi [Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET]

JURIDICE recomandă e-Consultanta, consultantul tău personal în finanţare


Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.