« Flux noutăţi
Proiecte speciale: Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesioniştiBarouriCovid-19 Legal ReactInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatExecutoriReviste juridiceSistemul judiciarUniversitariaCitate juridiceJURIDICE MOLDOVALaw Flaws ProjectLegal Soft SkillsNoul Cod comercial român
Sistemul judiciar
Official partners: Consiliul Superior al Magistraturii, Ministerul Public şi Direcţia Naţională Anticorupţie
JURIDICE

Procedura de urmat în vederea redistribuirii de posturi de judecători
23.10.2014 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Secţia pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii a aprobat în ședința de marți, 21 octombrie 2014, procedura de urmat în vederea redistribuirii de posturi de judecători, respectiv:
1. stabilirea, la începutul fiecărui an, a listei instanţelor la care se pot reduce schemele de judecători, în funcţie de criteriile avute în vedere şi până în prezent în practica CSM, potrivit Hotărârii Plenului CSM nr. 1114/2013
2. indisponibilizarea postului vacant în vederea analizării situaţiei pentru o perioadă de maxim o lună
3. stabilirea unui termen de recomandare de cel mult o lună de la momentul indisponibilizării postului vacant până la acordarea avizului conform pentru reducerea schemei sau, după caz, până la revizuirea de către Plen a măsurii de indisponibilizare
4. analiza situaţiei instanţei de la care se propune reducerea schemei
5. reducerea schemei sau revenirea asupra măsurii de indisponibilizare, în  funcţie de rezultatul analizei efectuate în etapa a IV-a.

PLATINUM+
PLATINUM Signature       

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                                

VIDEO STANDARD
Aflaţi mai mult despre , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!
Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
 Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

Lex Discipulo Laus

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.