Varia
JURIDICE

Ziua Ușilor Deschise la Curtea de Apel Brașov


24 octombrie 2014 | JURIDICE.ro
Secţiuni: VARIA
JURIDICE - In Law We Trust
UNBR Caut avocat
Evenimente juridice

Curtea de Apel Brașov a dat publicității joi, 23 octombrie 2014, un comunicat cu privire la manifestările organizate de instanță cu ocazia aniversării Zilei Europene a Justiției Civile.

În acest sens, instanța își deschide ușile vineri, 24 octombrie 2014, între orele 9:00-15:00, pentru cetățeni, studenți, precum și pentru persoanele care activează în domeniul justiției. Se va asigura accesul publicului în zonele de interes ale Curții de Apel și vor fi organizate prezentări cu privire la următoarele aspecte: circuitul dosarelor, etapele procesuale până la soluționarea unei cauze, modalitatea de lucru a personalului instanței, prezentarea unor date statistice relevante, precum și alte informații legate de actul de justiție.

În aceeași zi, va avea loc lansarea oficială a Ghidurilor practice – Modele de cereri pentru justițiabili în materie procesual civilă și civilă și în materie penală, precum și a următoarelor materiale de prezentare: Organigrama CSM, Organizarea sistemului judiciar din România, Admiterea în magistratură și Prezentarea Zilei Europene a Justiției Civile.

Cuvinte cheie: , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi ciţi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice


Servicii JURIDICE.ro
Cont profesional

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii
 
© 2003-2023 J JURIDICE.ro