Varia
JURIDICE

Ziua Ușilor Deschise la Tribunalul București


24 octombrie 2014 | JURIDICE.ro
Secţiuni: VARIA
JURIDICE - In Law We Trust
UNBR Caut avocat
Evenimente juridice

Tribunalul București a dat publicității joi, 23 octombrie 2014, un comunicat cu privire la manifestările organizate la sediul instanței cu ocazia aniversării Zilei Europene a Justiției Civile.

Astfel, instanța bucureșteană își va deschide ușile vineri, 24 octombrie 2014, între orele 9:00-14:00, oricărei persoane dornice de a se informa asupra modului de funcționare a sistemului judiciar, evenimentul având ca scop crearea unei relații de încredere între cei care înfăptuiesc actul de justiţie, magistraţii şi personalul auxiliar de specialitate, si beneficiarii acestuia, justiţiabilii.

Agenda manifestării include vizitarea principalelor compartimente ale instanței, comunicarea de informații concrete despre circuitul unui dosar şi etapele procesuale ce se parcurg până la soluţionarea unei cauze, vizualizarea modului în care funcționează programul informatizat ECRIS, prezentarea modalităților în care se pot obține informații de pe Portalul instanțelor şi Info-chioşc, precum şi despre condițiile în care lucrează judecătorii şi personalul auxiliar.

Cuvinte cheie: , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi ciţi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice


Servicii JURIDICE.ro
Cont profesional
JURIDICE Comunicare
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii
 
© 2003-2023 J JURIDICE.ro