Varia
JURIDICE

SNG recrutează judecător pentru ocuparea postului de personal de instruire, disciplina Procedură penală


24 octombrie 2014 | JURIDICE.ro
Secţiuni: VARIA
JURIDICE - In Law We Trust
UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Școala Națională de Grefieri a dat publicității joi, 23 octombrie 2014, un anunț cu privire la reluarea procedurii de selecție pentru ocuparea unui post de personal de instruire propriu – judecător, pentru disciplina Procedură penală, în cadrul Departamentului de formare profesională continuă.

Pot participa la procedura de selecție judecătorii care îndeplinesc cerințele specifice funcției de personal de instruire al Școlii Naționale de Grefieri. Persoanele interesate pot trimite, până pe 24 noiembrie 2014, la adresa de e-mail sng@grefieri.ro, următoarele documente:
– scrisoare de intenție;
– CV;
– un plan de seminar pe tema stabilită de comisia de selecție și materialele didactice aferente;
– înscrisuri relevante privind experiența profesională și pregătirea în specialitatea postului pentru care candidează;
– recomandare de la instanța unde activează.

Candidații vor susține un interviu în fața comisiei de selecție, care include și o prezentare demonstrativă a unui fragment din planul de seminar stabilit de comisie, respectiv Citarea și comunicarea actelor de procedură. După aprobare, Consiliului va propune CSM numirea candidatului selectat ca personal de instruire propriu (cu normă întreagă) al SNG.

Cuvinte cheie: , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi ciţi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice


Cont profesional
JURIDICE Comunicare

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii
 
© 2003-2023 J JURIDICE.ro