Secţiuni » JURIDICE NEXT » Universitaria
Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi

Tribunalul Sibiu și Judecătoria Sibiu sărbătoresc Ziua Europeană a Justiției Civile alături de Facultatea de Drept din cadrul Universităţii „Lucian Blaga”


24 octombrie 2014 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Tribunalul Sibiu și Judecătoria Sibiu sărbătoresc, alături de Facultatea de Drept din cadrul Universităţii „Lucian Blaga”, vineri, 24 octombrie 2014, Ziua Europeană a Justiției Civile, ocazie cu care va fi organizată manifestarea de tipul ”Ziua Ușilor Deschise”, între orele 8:00-16:00, la sediul situat în municipiul Sibiu, Calea Dumbrăvii, nr. 30, potrivit unui comunicat.

Agenda evenimentului cuprinde, în principal, vizitarea compartimentelor din structura instanţei, accesarea portalului Tribunalului Sibiu și Judecătoriei Sibiu de la infochioșc-urile puse la dispoziţia publicului, informarea celor interesaţi cu privire la circuitul dosarelor, la modalitatea de accesare şi aflare a soluţiilor dosarelor aflate pe rolul celor două instanțe, precum şi simularea unui proces în cadrul căruia rolurile participanților la proces vor fi interpretate de studenții Facultății de Drept.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii