Studenţi la drept. Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi
 
Print Friendly, PDF & Email

Tribunalul Sibiu și Judecătoria Sibiu sărbătoresc Ziua Europeană a Justiției Civile alături de Facultatea de Drept din cadrul Universităţii „Lucian Blaga”
24.10.2014 | JURIDICE.ro


CONFERINTA VALERIU STOICA 2019

Tribunalul Sibiu și Judecătoria Sibiu sărbătoresc, alături de Facultatea de Drept din cadrul Universităţii „Lucian Blaga”, vineri, 24 octombrie 2014, Ziua Europeană a Justiției Civile, ocazie cu care va fi organizată manifestarea de tipul ”Ziua Ușilor Deschise”, între orele 8:00-16:00, la sediul situat în municipiul Sibiu, Calea Dumbrăvii, nr. 30, potrivit unui comunicat.

Agenda evenimentului cuprinde, în principal, vizitarea compartimentelor din structura instanţei, accesarea portalului Tribunalului Sibiu și Judecătoriei Sibiu de la infochioșc-urile puse la dispoziţia publicului, informarea celor interesaţi cu privire la circuitul dosarelor, la modalitatea de accesare şi aflare a soluţiilor dosarelor aflate pe rolul celor două instanțe, precum şi simularea unui proces în cadrul căruia rolurile participanților la proces vor fi interpretate de studenții Facultății de Drept.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate