Asigurări pentru avocaţi, Barouri, Citate juridice, Grile juridice, INTERPROFESIONAL, Jurisprudenţă inedită CITR, Legal Days, Legal FUN, Legal Style, NOTARIAT, Revista revistelor juridice, Sistemul judiciar, Studenţi la drept, TOP LEGAL
 
Sistemul judiciar [MJ, CSM, INM, SNG, PÎCCJ, DNA, parchete]
Secţiune dezvoltată în parteneriat cu CSM, Ministerul Public şi DNA
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

CSM. Ziua Europeană a Justiției Civile

24.10.2014 | JURIDICE.ro
Abonare newsletter

Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicității joi, 23 octombrie 2014, un comunicat cu privire la manifestările organizate de CSM, instanţele şi parchetele din întreaga ţară cu ocazia Zilei Europene a Justiţiei Civile.

Evenimentul este organizat la data de 25 octombrie a fiecărui an, din inițiativa comună a Consiliului Europei şi a Comisiei Europene, iar în acest sens, la nivelul întregului sistem judiciar, respectiv la sediile instanţelor şi parchetelor, vor fi organizate manifestări de tipul „Porţi deschise”, mese rotunde şi programe de educaţie juridică. Participanţii vor avea astfel posibilitatea de a veni în contact cu instituţiile menţionate şi reprezentanţii acestora, de a primi informaţii privind drepturile procesuale, accesul la justiţie, modalitățile sale de funcţionare, justiţia juvenilă şi cariera de magistrat.

În aceeași zi, va avea loc lansarea oficială a Ghidurilor practice – Modele de cereri pentru justițiabili în materie procesual civilă și civilă și în materie penală.

Abonare newsletter

Aflaţi mai mult despre , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, vă rugăm să citiţi Politica noastră şi Condiţiile de publicare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereCărţiEvenimenteProfesioniştiRomanian Lawyers Week