Asigurări pentru avocaţi, Barouri, Citate juridice, Grile juridice, INTERPROFESIONAL, Jurisprudenţă inedită CITR, Legal Days, Legal FUN, Legal Style, NOTARIAT, Revista revistelor juridice, Sistemul judiciar, Studenţi la drept, TOP LEGAL
 
Sistemul judiciar [MJ, CSM, INM, SNG, PÎCCJ, DNA, parchete]
Secţiune dezvoltată în parteneriat cu CSM, Ministerul Public şi DNA
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

Ziua Porților Deschise la Curtea de Apel Alba Iulia. Cum a fost

27.10.2014 | JURIDICE.ro
Abonare newsletter

Curtea de Apel Alba Iulia a dat publicității vineri, 24 octombrie 2014, un comunicat cu privire la manifestările ce au avut loc la sediul instanței cu ocazia Zilei Europene a Justiției Civile.

Cei peste 60 de participanţi, în mare majoritate elevi şi studenţi de la instituţiile de învăţământ din Alba Iulia, au avut ocazia să viziteze birourile judecătorilor şi grefierilor, registratura, arhiva, sălile de judecată şi celelalte compartimente ale instanţei pentru a-şi face o imagine cât mai completă despre activitatea şi specificul Curţii de Apel Alba Iulia. Vizitatorii au avut ocazia să consulte ghidurile practice pentru justiţiabili.

Un alt eveniment important l-a reprezentat întâlnirea de lucru a conducerii Curţii de Apel Alba Iulia cu reprezentanţii Parchetului de pe lângă Curtea de Alba Iulia şi conducerea barourilor din circumscripţia teritorială a Curţii de Apel Alba Iulia cu scopul de a dezvolta cooperarea inter-instituţională între instanţă şi aceste instituţii care, prin activitatea desfăşurată, aduc un aport esenţial la înfăptuirea actului de justiţie. În cadrul discuțiilor au fost abordate chestiuni legate de implementarea noii legislaţii în materie civilă care a constituit o provocare pentru toţi practicienii acestei discipline a dreptului, dar și chestiuni generale, legate de aspecte organizatorice şi administrative în vederea identificării unor soluţii optime care să permită o cât mai bună desfăşurare a activităţii de judecată.

Abonare newsletter

Aflaţi mai mult despre , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, vă rugăm să citiţi Politica noastră şi Condiţiile de publicare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereCărţiEvenimenteProfesioniştiRomanian Lawyers Week