Secţiuni » Sistemul judiciar
Sistemul judiciar
Alegeri CSMActivitate parchete

Ziua Porților Deschise la Curtea de Apel Alba Iulia. Cum a fost
27.10.2014 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Sistemul judiciar
JURIDICE - In Law We Trust

Curtea de Apel Alba Iulia a dat publicității vineri, 24 octombrie 2014, un comunicat cu privire la manifestările ce au avut loc la sediul instanței cu ocazia Zilei Europene a Justiției Civile.

Cei peste 60 de participanţi, în mare majoritate elevi şi studenţi de la instituţiile de învăţământ din Alba Iulia, au avut ocazia să viziteze birourile judecătorilor şi grefierilor, registratura, arhiva, sălile de judecată şi celelalte compartimente ale instanţei pentru a-şi face o imagine cât mai completă despre activitatea şi specificul Curţii de Apel Alba Iulia. Vizitatorii au avut ocazia să consulte ghidurile practice pentru justiţiabili.

Un alt eveniment important l-a reprezentat întâlnirea de lucru a conducerii Curţii de Apel Alba Iulia cu reprezentanţii Parchetului de pe lângă Curtea de Alba Iulia şi conducerea barourilor din circumscripţia teritorială a Curţii de Apel Alba Iulia cu scopul de a dezvolta cooperarea inter-instituţională între instanţă şi aceste instituţii care, prin activitatea desfăşurată, aduc un aport esenţial la înfăptuirea actului de justiţie. În cadrul discuțiilor au fost abordate chestiuni legate de implementarea noii legislaţii în materie civilă care a constituit o provocare pentru toţi practicienii acestei discipline a dreptului, dar și chestiuni generale, legate de aspecte organizatorice şi administrative în vederea identificării unor soluţii optime care să permită o cât mai bună desfăşurare a activităţii de judecată.

Cuvinte cheie: , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

Autori JURIDICE.ro
Juristi
JURIDICE pentru studenti
JURIDICE NEXT

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

↑  Înapoi în partea de sus a paginii  ↑

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti