Secţiuni » Sistemul judiciar
Sistemul judiciar
Alegeri CSMActivitate parchete

Ziua Ușilor Deschise la Tribunalul Maramureș. Cum a fost
28.10.2014 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Sistemul judiciar
JURIDICE - In Law We Trust

Tribunalul Maramureș a dat publicității luni, 27 octombrie 2014, un comunicat, semnat de jud. Cristina Laura Lihet – Președinte, cu privire la manifestările ce au avut loc la sediul instanței cu ocazia Zilei Europene a Justiției Civile.

În cadrul evenimentului Ziua Ușilor Deschise, peste 200 de elevi, alături de alți participanți, au avut acces în toate sectoarele cu activitate relevantă ale instanţei, putându-şi crea astfel o imagine de ansamblu asupra condiţiilor de muncă ale magistraţilor, asupra circuitului dosarelor şi etapelor procesuale parcurse de acestea până la soluţionare şi, în general, asupra actului de justiţie.

De asemenea, conducerea Tribunalului Maramureș a organizat o întâlnire cu reprezentanţi ai instituţiilor implicate în activitatea judiciară civilă, în scopul consolidării bunelor relaţii de colaborare, respectiv: Parchetul de pe lângă Tribunalul Maramureş, Inspectoratul Judeţean de Poliţie Maramureş, Oficiul Registrului Comerţului, Oficiul de Cadastru şi Publicitate Imobiliară, Serviciul Public Asistenţă Socială din subordinea Consiliului Local Baia Mare, Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice, Uniunea Naţională a Practicienilor în Insolvenţă din România – Filiala Maramureş şi Asociaţia Centrul de Mediere Maramureş.

Cuvinte cheie: , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

Autori JURIDICE.ro
Juristi
JURIDICE pentru studenti
JURIDICE NEXT

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

↑  Înapoi în partea de sus a paginii  ↑

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti