Secţiuni » Sistemul judiciar
Sistemul judiciar
UNBR Caut avocat
Evenimente juridice

Citeşte mai mult: Sistemul judiciar

Ziua Ușilor Deschise la Tribunalul Maramureș. Cum a fost

28 octombrie 2014 | JURIDICE.ro

Tribunalul Maramureș a dat publicității luni, 27 octombrie 2014, un comunicat, semnat de jud. Cristina Laura Lihet – Președinte, cu privire la manifestările ce au avut loc la sediul instanței cu ocazia Zilei Europene a Justiției Civile.

În cadrul evenimentului Ziua Ușilor Deschise, peste 200 de elevi, alături de alți participanți, au avut acces în toate sectoarele cu activitate relevantă ale instanţei, putându-şi crea astfel o imagine de ansamblu asupra condiţiilor de muncă ale magistraţilor, asupra circuitului dosarelor şi etapelor procesuale parcurse de acestea până la soluţionare şi, în general, asupra actului de justiţie.

De asemenea, conducerea Tribunalului Maramureș a organizat o întâlnire cu reprezentanţi ai instituţiilor implicate în activitatea judiciară civilă, în scopul consolidării bunelor relaţii de colaborare, respectiv: Parchetul de pe lângă Tribunalul Maramureş, Inspectoratul Judeţean de Poliţie Maramureş, Oficiul Registrului Comerţului, Oficiul de Cadastru şi Publicitate Imobiliară, Serviciul Public Asistenţă Socială din subordinea Consiliului Local Baia Mare, Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice, Uniunea Naţională a Practicienilor în Insolvenţă din România – Filiala Maramureş şi Asociaţia Centrul de Mediere Maramureş.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni   Noutăţi   Servicii      Articole   Jurisprudenţă   Legislaţie      Arii de practică